Pa i fora je sto je modifikovana ono, ima i te p90 fazon magnete to je sve fancy za Sonic Juth alternativnu omladinu zapada.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ima tu nesto ali... ova gitara mi i ne zvuci nesto, iskreno. Turi joj bre dimarzio p90 i ima da przi!Rocket Roll wrote:Überdražesno™!
Svi indie bendovi Tamo Preko se polomiše da sviraju na što čudnijim & starijim gitarama, Sonic Youth imaju celu kolekciju Jolana, čak i Džek Vajt svugde vuče svoj $20 Kay, Black Keys i ini blues-slajderi priznaju samo petodolarske gitare, samo smo mi snobovi - ako ne košta barem 300 evra, nije mlađe od 2 godine i nije u tip-top stanju, nećemo ni da pričamo s čovekom![]()
Stay tr00!
Ma mogu i da okacim video ako ne verujete....Mogut wrote:Klin posebno, a i onaj prvi drajv zvuče ok! Ili si snimio nešto od onog svog stada pa nam poturio kao da je to pankguar ili je ton ipak u prstima.![]()
E sad distorzija se raspada, ali to bi bolji magneti rešili. U svakom slučaju kul gitara.
Rax13 wrote:Hevi! Gud Dzab!
Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.nemanjavelimirovic wrote: Ne volim...
HeheheHotstepper wrote:Ooooo to ja zovem farba!
Randy wrote:
Solomon wrote:Rax13 wrote:Hevi! Gud Dzab!![]()
![]()
Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi poliraoDersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.nemanjavelimirovic wrote: Ne volim...
jankovic srdjan i milorad milinkovic su uradili gitaru (to ce pisati i na Dekalu).sirac-šunka wrote:Koji majstor radiJo i koliko koštalo?
Ovu sam pravio za sebeO.o wrote:koi sex!SAMO NEMOJ DA JE PRODAS!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest