Ovako, generalno apsolutno sve mi se svidja. Nemam ni jednu jedinu zamerku. Praktichno svirash po samim zicama, fretboard skoro i ne dirash. Kada sam posle nje uzeo ibaneza, deluje dosta tvrdje i teze svirati od skalopirane i nekako je lakshe svirati na njemu sada nego pre(chitao sam o tome da se stiche bolji osecaj kada svirash na skalopima, pa kad predjesh na obichan onda je gotivnije). Malmsteen kaze da je teze svirati gitaru sa skalopima, ali mu posle ovog ne verujem.

Bending i vibrato su uzivancija, toliko ih je lagano raditi.

Riffove i akorde je takodje lakshe svirati, jer vrshish manji pritisak na zice. Naravno, treba malo vremena da se naviknesh, ali mislim da to uopshte nije strashno kako neki prichaju. Taj prelazak sa obichnog vrata na skalopirani mogli bi opisati kao prelazak sa akustichne na elektrichnu. Shredovanje je daleko lakshe.
E sad jedino shto mene kopka je to, da ja na ibanezu(isto kao i drugar) imam binding i jako tanak vrat, pa ne znam koliko ce to biti moguce izvesti zbog rizika krivljenja vrata, no videcemo.

Bash sada neshto razmishljam, Malmsteen drzi gitaru u D# shtimu i koristi tanke zice(negde prochitah chak i osmice), mislim da to ne radi bez razloga.