Meni je Dave Chappelle dobar, kad ne smori previše sa problemom rasizma, previše naplaćuje svoju genetku
Bendovi za smeće?
Re: Bendovi za smeće?
Odličan je Bill Hicks. Samo on je bio teškaš, sve šatro ha-ha-hi-hi, ali u stvari baš ozbiljne teme.
Meni je Dave Chappelle dobar, kad ne smori previše sa problemom rasizma, previše naplaćuje svoju genetku
.
Sta nije u redu sa Pablom Franciskom
, odgledaj kako zajebava Bakstreet Boys i Ricky Martina, carski, ili jos bolje Little Tortilla Boy. 
pogledaj ti jednog od ove dvojice, pa ćeš nadam se shvatiti zašto smatram da je francisko žestoko precenjen.
Ne mogu precizno da uprem prstom, pa da ti kažem da mi Francisko smeta zbog toga i toga, jer je humor nešto što ima mnogo dimanzija, a jedna, još kako značajna, jeste i način kako neko prima taj humor. Recimo da ja vidim neku ne baš diskretnu granicu između cinizma i ruganja, i mislim da se dobar stand up komičar više odlikuje cinizmom, a loš više forsira ruganje, i taj neki slapstick humor. Pablo Francisko je po mom skromnom mišljenju ptica rugalica, ali eto, možda nekome prija takav humor, a meni baš nikako ne leži. Mislim da ne bih nikako mogao da kažem nešto preciznije o tome ni kad bih odvojio mnogo više vremena da razmislim o tome.
Meni je bolji Pablo, ali nije o tome tema, vec o najbudjavijem bendu na svetu, tj. Ribljoj Corbi, kao i vecini srpskih bendova, zato i slusam vecinski stranu muziku.
P.S. Nemojte da mi drzite predavanje o srpstvu, jer ne zelim da slusam ono sto mi se ne svidja samo zato sto je srpsko.
P.S. Nemojte da mi drzite predavanje o srpstvu, jer ne zelim da slusam ono sto mi se ne svidja samo zato sto je srpsko.
Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...doyle777 wrote:Sta nije u redu sa Pablom Franciskom, odgledaj kako zajebava Bakstreet Boys i Ricky Martina, carski, ili jos bolje Little Tortilla Boy.
Uzmite Robin Williams live in Broadway ili neke njegove stare nastupe, fantasticno!
http://www.youtube.com/watch?v=IqhyNXmVHAY
Rowan Atkinson :
http://www.youtube.com/watch?v=fTzXJMU1sLc
Chris Rock :
ima 3-4 live izdanja, svaki je za pisanje.
Pogledajte (Rodney Carringtona) malo u country fazonu :
http://www.youtube.com/watch?v=Zf80jYNg8Og
I naravno bog i batina stand up komedije, najveci sigurno :
Eddie Murphy (Delirious i Raw )
Ma ako ćemo baš da teramo mak na konac, tema je "Bendovi za smeće" a kako ja imam utisak da je to prilično bezvezna tema, onda je ovako opstruiram povremenodoyle777 wrote:ali nije o tome tema, vec o najbudjavijem bendu na svetu, tj. Ribljoj Corbi
Šalim se ja, nemoj pogrešno da me kapiraš...
djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...
Mada moram priznati da me je pristojno nasmejao sa par nekih viceva
pa da, ali jeste smesan kad ga gledas prvi put. a da samo imitira, to je tacno, ali volim i to da pogledam. recimo, ima onaj neki mali debeli sto imitira sve zive i jos face pravi, on je fantastican. isto nije nesto smesan kao komicar, ali ceo utisak je prilicno pozitivan jer izimitira ljude do jaja autenticno.
da al ovaj nije autentičan, nego glumi neistomišljenike onako najgore stereotipično.
+1cccira wrote:djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...![]()
Mada moram priznati da me je pristojno nasmejao sa par nekih viceva
ja sam to kod dosta ljudi gledao gajbi, ono bas se dosta njih lozi na njega, al u principu sve jedan nastup... kazem, gledao sam mozda jedno 7-8 puta, prvi mi je bio urnebesan, drugi i treci ono ludilo isto, al sve posle mi je bio vec prepoznatljiv patern fora... cakstavise dosta istih fora primenjuje... tako da ono, dobar je da ga gledas jednom
a hiks je vise ono, brainstorming, sto kaze sam, nesto ga pljuvali kao u stilu: "we dont go to comedy clubs to think!" kaze bili: "geez, where do you go to think?"
bruka je on, i teme i prica i sve... ali je mozda malko preterivao u negativnosti, nema koga nije napljuvao sve
Elem, da se vratim na temu 
1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi
1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi
Sto Santana, ima dosta gorih od njega, npr. Riblja Corbadjomla wrote:1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi
Ali kad vec pominjemo pojedince, ja bih zeleo da pomenem jednog netalentovanog imbecila, basista Slipknota, Paul Gray.
Slusam ih, ali basista nema blage veze o basu. "Rejalno"
-
nenadnenad
Problem kod nekih komicara je sto nemaju kontinuitet u nastupu nego nakupe gomilu kratkih fora i onda ih ispaljuju rafalno...
Da ne pricam o kvalitetu i tipu 'humora' ;o.Hicks je stvarno prevazilazio tipicnog komicara i imao je muda do poda i podruma
[ chicago 1989 ]
Da ne pricam o kvalitetu i tipu 'humora' ;o.Hicks je stvarno prevazilazio tipicnog komicara i imao je muda do poda i podruma
Santana je solo muzičar (pritom mislim i da se čovek šalio, jer santana jebe keve)djomla wrote: Ali kad vec pominjemo pojedince, ja bih zeleo da pomenem jednog netalentovanog imbecila, basista Slipknota, Paul Gray.![]()
Slusam ih, ali basista nema blage veze o basu. "Rejalno"
Ne znam zašto pričamo o Paul Gray-u, jednom od najneznačajnijih basista, koji pritom nema solo projekat, stoga je bezvredno spominjati ga u ovom topicu.