Btw odakle Turcima onakva slova sa tackama iznad kao iz Nemackog, jel im to Kemal Ataturk doneo?! Neki modernizator turskog, kakva su turska oridjinal slova jel lice na arapska?!
tema se def otela kontroli

Za fuzz ne znam,al` ona stvar sto ju svira onaj cika sa krugom na ruKi je sto posto napisana jos u doba Kraljevica Marka, samo sto nije tad bila popularna,pa se tablatura prenosila sa kolena na koleno sve do danasnjih dana i pojave samostalnog muzickog ansambla Kragujevca.... A i ko je jos smeo tad da otpanji distorziju u satoru,pa to bi bilo strasno, ne bi tom turcinu ostao ni Fender,ni Marshall... Mada,mislim da se u to vreme to pojacalo zvalo Sultandweezil wrote:Turci su doneli prvi fuzz na Balkan, zvao se birbikly fuzz kao i prvi floyd rose, tzv. jilmaz-rozdodushe nisu znali sta da rade sa njima posto Los Angeles i MTV jos nisu postojali.
Posle su to Mongoli oteli i patentirali.
Btw odakle Turcima onakva slova sa tackama iznad kao iz Nemackog, jel im to Kemal Ataturk doneo?! Neki modernizator turskog, kakva su turska oridjinal slova jel lice na arapska?!
tema se def otela kontroli
Naravno. Nemojmo zaboraviti da se Gete inspirisao upravo Rumijem kada je pisao "West-östlicher Diwan", prvi moderni pokušaj fuzije islama i evropske kulture.Kristijan wrote:Pri tom je verovatno ključna stvar kod Mevlevija to da je Rumi bio čovek sa persijskim kulturnim nasleđem, te ne treba da čudi da su njegovi sledbenici praktikovali Islam drugačijeg lika.
Heh, glavicom. Otkad ne mogu da nađem šešir - čak ni u Balkanskoj ne prave kape za ovolike tintare kolika je moja.kide wrote:tu bi mogao da uleti Rocket iz forumskog šipražja, odmahujući svojom učenom glavicom...
Suza mi zaiskrila kad sam mu procitao prvi postsinisake wrote:Ne znam zasto me ovaj Bugi strahovito podseca na Dersua...
Da l' se to sa godinama stize do tog nadobudnog elitistickog stava?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest