Pogledao sam samo za tebe. Zove se Jovana, '85 godiste. Beogradjanka. Good (luck) will huntingfaks wrote:'bes gitaru vidi ribu u plejboju

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pogledao sam samo za tebe. Zove se Jovana, '85 godiste. Beogradjanka. Good (luck) will huntingfaks wrote:'bes gitaru vidi ribu u plejboju
Ma ok, gitara jes wow... No eto meni kao pojedincu su inlejovi kichi a bogme i ova disonancija u bojama rouzvudova. Al' opet to sam samo ja.Dersu Uzala wrote:Sto se tice kitscha, iliti ukusa, ne znam koliko smo ti i ja pozvani da debatujemo oko toga, ali opsti konsenzus kad ljudi vide gitaru je....wow.
Pa necu ja gitaru u startu da sviramDersu Uzala wrote:Elem, isti je ratio u startu. Onda je samo stanjeno i pozadi.
e matori verovao ili ne, imam jednu bas takvu!Dersu Uzala wrote:Pogledao sam samo za tebe. Zove se Jovana, '85 godiste. Beogradjanka. Good (luck) will huntingfaks wrote:'bes gitaru vidi ribu u plejboju.
Good for youfaks wrote:e matori verovao ili ne, imam jednu bas takvu!Dersu Uzala wrote:Pogledao sam samo za tebe. Zove se Jovana, '85 godiste. Beogradjanka. Good (luck) will huntingfaks wrote:'bes gitaru vidi ribu u plejboju.
mada ne bi bilo lose da imam jos jednu u steku zbog ciklusa itd.
Donece, nadam se, krajem meseca ili pocetkom iduceg novi GKG endorsee iz Beogradacccira wrote: Inace, dok se te gitare po toj ceni koju si navodio ne doture ovde, one su za nas sajns fikshn...
Koji ESP LP nije od mahagonija?MUzzY wrote:Kad sam probao onaj ESP LP prvo me je iznenadila tezina i autosugestivno ton mi je bio "tanak" ili "tanji" nego sto sam ocekivao. A to naravno veze sa zivotom nije imalo ... Ton je bio svetao zbog emg81 i lakog drveta (zaboravio sam koje, znam da nije mahagoni).
I tako...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest