Ovo pojačalo je još uvek kod mene. Uredno sam obavestio vlasnika da mi smeta to, to i to (tvrdi da nije imao pojma o navedenim prepravkama i pošto je dugar drugara, verujem mu), citirao sam i savete sa ovog foruma i objasnio da mi ne odgovara. Ali nikako da stigne da mi javi da mu ga vratim. Počeo sam da se sentimentalno vezujem za njega (pojačalo, ne njegovog vlasnika), nosim ga na probe (glavu samo, i dobio sam O.K. zvuk i na zvučniku za razglas - 15 inča, trosistemski), imao sam jednu svirku sa njim...
Da malo ilustrujem celu priču:

I evo ga taj zvucnik, preseceni..

A to je nekad bilo ovo pojacalo:

Pa, razmišljam da mu ponudim 300 evra. Novi razvoj situacije je da smo uglavili tezgu za novu godinu, pa mi finansije i nisu toliki problem, odnosno tih 300 evra bih mogao u potpunosti da pokrijem iz sopstvenih izvora finansiranja. Možda i prihvati. U suprotnom ću morati da nastavim da sviram na ovom:

Proverenih 120w, dobar balansirani izlaz sa regulacijom jačine, ali zvučnik 12-ica. Super mi je za probice, nije mnogo kabasto, ali taj zvučnik jednostavno ne pravi dovoljno basa. Da ne pominjem kako tek podnosi H-žicu.