Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
c c cCortex wrote: Telac sa humovima...nije telac![]()
![]()
![]()
Ako je nađeš, javi i meni. Ja, eto, već desetak godina prekopavam svet i ništa.Cortex wrote:Can it be found?
jaguarsl0e wrote:'Vako nesto![]()
momci da li bi vas nesto ovakvo zadovoljiloRocket Roll wrote:Ako je nađeš, javi i meni. Ja, eto, već desetak godina prekopavam svet i ništa.Cortex wrote:Can it be found?
"Ako je vidiš, pozdravi je - možda je u Tangeru
To je onaj mali grad preko mora, nedaleko odavde..."
Ima jedna mnogo dobra na oglasima sad:Cortex wrote:Pokazhite mi gitaru sa fixnim bridge-om i humom u bridge-u, nabavljivu kod nas, i rado cu je uzeti u razmatranje.![]()
bokicasa wrote:hocu HSS blejda!!!!
Pa..zbog dva mita na koje se peca potencijalni kupac(podsvesno i on veruje u to,jer je negde od nekoga nesto nacuo)-"nije isto ova nova i ona stara preko 30 god"(stara fora,pila vodu sedamdesetih i osamdesetih i devedesetih,a i ti stari komadi koji vrede sigurno se nace naci na K/P),i "japanci ga urade bolje od originala"(vazilo samo za neke firme,iz vremena "lawsut" ere,koje su vremenom postale deo ili pratneri tih koje su kopirali,kao tokai,orville,greco...,ali ni njih neces naci na K/P)Enterprise wrote:Jel se meni cini ili svaki lik koji prodaje gitaru na KP,kad ne zna sta da stavi za opis dandare koju prodaje,stavlja stara preko 30 godina ili pravljena u Japanu,ili kombinaciju ove dve stvari???
E,e,bas to.Sta reci drugo,negonenadnenad wrote:vintidz retro gitara u ekstra stanju ko nova sve zamenjeno al original
Tacno tako.Mada,mozda se nadje i neki od ovih sto si ti nabrojao,al sigurno nece kostati 150-200e.Haralampije wrote:Pa..zbog dva mita na koje se peca potencijalni kupac(podsvesno i on veruje u to,jer je negde od nekoga nesto nacuo)-"nije isto ova nova i ona stara preko 30 god"(stara fora,pila vodu sedamdesetih i osamdesetih i devedesetih,a i ti stari komadi koji vrede sigurno se nace naci na K/P),i "japanci ga urade bolje od originala"(vazilo samo za neke firme,iz vremena "lawsut" ere,koje su vremenom postale deo ili pratneri tih koje su kopirali,kao tokai,orville,greco...,ali ni njih neces naci na K/P)Enterprise wrote:Jel se meni cini ili svaki lik koji prodaje gitaru na KP,kad ne zna sta da stavi za opis dandare koju prodaje,stavlja stara preko 30 godina ili pravljena u Japanu,ili kombinaciju ove dve stvari???
nenadnenad wrote:vintidz retro gitara u ekstra stanju ko nova sve zamenjeno al original
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest