mnogo dobri sviraci , a tako losu muziku prave ...
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
mislim da najvise mrzim peppers-e ...
Кинг Дајмонд. Не постоји синоним за огавно којим бих описао његов глас и појаву. Придеви одвратан, одуран, накарадан, грдобан, наказан, нагрђен, мајмунолик итд. немају довољну експресивност да опишу ту одвратност. Што се тиче гласа, мисли ако уме да фалсетира да је повукао бога за јаја. А без тог фалсета је прилично јадан. Погледајмо на школском примеру колико је јадан без фалсета (премотати на 0:55):
- Wild Child
mozes ti da pricas sta hoces,Abigail je delo.
iskreno,ne mrzim nijedan bend (a neam ni omiljeni),vec mi se od pojedinih bendova svidjaju 2-3 pesme...a sad dal je to rok bend,hip-hop bend,sve mi je jedno...vazna mi je pesma... 
Bijelo Dugme
- Wild Child
mrzim ove nove somotske bendove.
- DJ_MY_SOUL
Sve Ex-yu rock bendove osim Smak, Leb i Sol i EKV.
DJ_MY_SOUL wrote:Sve Ex-yu rock bendove osim Smak, Leb i Sol i EKV.
Samo bez Leb i Sol
A sto mrzite ex-yu bendove?
zato sto su urbani i alternativni
sad si najebo kad krene diskusija o cobanskom roku, turbo-folku, bregi lihvaru, opadanju kriterijuma i slicnom:)
sad si najebo kad krene diskusija o cobanskom roku, turbo-folku, bregi lihvaru, opadanju kriterijuma i slicnom:)
Nisam bio dugo na forumu, pa sam se uzeleo raspravaDoolio wrote:zato sto su urbani i alternativni![]()
Ali ozbiljno, razumem da ljudi ne vole odredjene bendove, ali citav ex yu rock.. Izjave te vrste su mi malo nagle i prepotentne.
Mada naravno da svako ima pravo na misljenje i mrznju svake vrste! Pa sta bi svet radio kada ne bi mrzeo? Voleo?! Pa na sta bi to licilo?!
ako bi samo voleo, a ne mrzeo, onda bismo svi bili zen i carevi:)
- DJ_MY_SOUL
Kao umetnik ne podnosim vecinu ex yu rock muzike iz razloga sto su sve pesme pokradene ili preslikane tj plagijati. Opet kazem sto nisu seli nesto sami stvorili nego su krali krali i krali. Muzicari su umetnici, a umetinici imaju odliku da stvaraju nesto novo. A cela ex yu rock muzika je pokradena sa zapada i samo dodat nas tekst. I ajde sad logicki zakljucite sta su oni ?