Sve O Žicama Za Bas Gitare

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
the bassman

Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare

Post by the bassman » 06 May 2010, 23:09

sirac-šunka wrote:E jbg, šta god sad da napišem, ne vredi...
Napravio sam grešku, hteo sam da napišem: "...malo mi je falilo da puknem", ja da puknem... imao sam naporan dan i sl.... Ne bi na pamet palo da napišem nešto ovako glupo kako je ispalo, smorio sam se i odmah nakon posta ugasio net, nisam pogledao sta je ispalo, izvinjavam se.... A ovo ovako kako stoji prilično je besmisleno, kako bi ovakav oblik nasilja uopste mogao da se sprovede on-line... Valjda me bar ostali drugari sa ovog foruma, bar toliko znaju, pa ne moram da im se pravdam...

Dakle trebalo bi da stoji:
sirac-šunka wrote:Kad zica pukne i zakrpis je zvuci isto onako kako je zvucala pre pucanja. To moze da bude korisna stvar ako trenutno nemas u dzepu par iljada dinara za ceo novi set. Ove Blue Steel, kao, verovatno i sve cryogenic zice, kada zakrpis poremete se neke unutrasnje niti i zica ruzno zvuci.

Sve u svemu, uvazeni the bassman, nema potreba za ovom ironijom, jako mi je naporan dan danas i malo mi je falilo da puknem.
:ziveli:

Nadam se da će ovo biti ispravljeno, a višak postovo obrisan.

Puno pozdrava i sve najbolje želi ti napaljeni klinac od trideset ljeta, koji je slučajno baš danas bio na dva dogovora za svirke u baštama za ovu sezonu i na razgovoru oko zaposlenje i usput ispravljao još par "krivih Drina"... Stvarno nemam vremena za ovakve gluposti, aj živeli! :ziveli:
Pa bas sam se zbunio, rekoh, sta je sad ovom liku, otkada ovakve price na ovom forumu, a u stvari je bila samo greska u tipkanju,jbg desava se. :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 06 May 2010, 23:36

sirac-šunka wrote: A ovo ovako kako stoji prilično je besmisleno, kako bi ovakav oblik nasilja uopste mogao da se sprovede on-line... Valjda me bar ostali drugari sa ovog foruma, bar toliko znaju, pa ne moram da im se pravdam...
Ja baš mislio da je još jedna u nizu Sirac-style fora i sit sam se ismejao. :D

Bedak što je stvarno bio loš dan. :( Biće boljih! :ziveli:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 06 May 2010, 23:48

sirac,kazes ugovarao si svirke.
sad sam se setio vica koji si ti napisao

Re: jel moze klavijatura biti bass u bandu naprimjer?

Postod sirac-šunka na 08 Avg 2009, 19:21
- Znate šta traži basista u narodnjačkom orkestru na svadbi?
- Pa morali su da ga povedu, on ugovorio gažu! :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

the bassman

Post by the bassman » 07 May 2010, 11:32

@ sirac-sunka: Sve je ok, desava se, i ja sam imao katastrofa dan juce, a i danas nije puno bolje, trebao bih sutra ujutru da palim za Srbju a auto me zeza nesto...katastrofa.
Zovem te na pice kada stignem :ziveli:

gricko

Post by gricko » 08 May 2010, 00:26

faks wrote:'bem ti crvene warwick
nekih 2 meseca i...
Image
možda nije žica kriva.... lako se može desiti da je loše sela u žljeb na kobilici ili je on nazubljen ili je bila pod velikim nagibom..... ili je žica kesa....
W [poz. stalker! ;) ] ima grafitna sedla, pa tu ne žulja. inače, ja lično, svakih par godina malo obradim žljebove na ovima koji nemaju grafitna sedla.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 May 2010, 10:42

a jbg stvarno ne znam, ja nikad nisam imao problema sa warwick žicama (jedna mi je pukla posle 4 meseca i to mojom krivicom), em su mi lepo trajale em su imale jako fin zvuk. ove EMP koje sad imam, iako bleje od 5. aprila na bassu, i dalje zvuče jako fino. mislim da nisam imao žice koje su mi fino zvučale posle 2 meseca intenzivnog sviranja (a imao sam razne DRove, Warwicke, D'addario i GHS) još kad sebi nabacim fast fret ili onaj magični napitak fresh strings, ojsa.
pozdrav i tebi, gricko! :ziveli:

groove

Post by groove » 08 May 2010, 12:07

Zice ko zice,sve su neopravdano skupe i mogu puci bez obzira na brend, meni se desilo samo jednom za ovih 17 godina da mi pukne zica, Rotosound su bile u pitanju...i ja bi rado probao ovaj carobni napitak za zice, samo ne bi bas da budem zrtva neke masovne prevare flasiranja "cesmovace" :) , pa jos i da zavrsimo u serijalu Paranormalna Srbija :)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 May 2010, 12:24

hahaha.
e pa ali znamo ko ih pravi - braca i njegov ćale. sumnjam da bi im se isplatilo da nas prevare :XD:

pax404

Post by pax404 » 08 May 2010, 16:12

Ne znam ja, posle da mi odpadne koža sa jagodica, ili da mi izađu neke bradavice... :bambi:

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 08 May 2010, 17:15

Evo ja vec 3 nedelje koristim cudesni napitak. Stvarno je sredstvo bolje od bilo kog fast freta i kad namazes zice zvuce kao nove. Cak sam i kolegama svim preporucio. Jedino sto vam izadje su zelene oci :) Ovo stvarno deluje, nije prevara!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 May 2010, 18:28

...ali ni to nije sve!
ako pozovete odmah, dobijate besplatan kosmodisk!

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 08 May 2010, 20:58

http://www.kupujemprodajem.com/Fresh-St ... -oglas.htm jel se o ovome pricha? Jel ima jos neko nekih iskustava sa magicnim losionom za zice? Ja bih volio znati kak to radi :mrgreen:

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 08 May 2010, 22:19

Zadnje 2 strane kucam o njemu. Sve pohvale sve kako je napisano je istina. Zaista deluje nije prevara.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 May 2010, 22:43

@ nemanja:
čarobni napitak FRESH STRINGS rezultat je stručnog, kontrolisanog i posvećenog rada najboljih stručnjaka za osveživanje žica. čarobni napitak FRESH STRINGS u sebi sadrži mikroformulu koja prati jedinstveni sistem REFRESH-A-STRING koja je najcenjenija tehnika izrade čarobnih napitaka na svetu. pogledajte, pile se peče u vrelom ulju! ali ako stavite malo FRESH STRINGS napitka na žice svoje voljene gitare, osećaćete se odmorni i puni elana, a i žice će zvučati kao minus prvog dana kad su izgrađene, uz to što će davati prijatan miris kao posledicu SUPER-ENHANCED-DUPER-REFRESH-A-SMELL-WHEN-STRING-REFRESH O4 formule za davanje specijalne arome vašim žicama! koristi ga i gospodin Tošić iz Kartela i Cvika iz Van Gogha!
Poručite odmah za promotivnu cenu koja traje do 15.5. 2010. godine

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 09 May 2010, 00:25

Kad Tiki dođe, će padne ovde neki lok... :kokice:

Post Reply