Pa bas sam se zbunio, rekoh, sta je sad ovom liku, otkada ovakve price na ovom forumu, a u stvari je bila samo greska u tipkanju,jbg desava se.sirac-šunka wrote:E jbg, šta god sad da napišem, ne vredi...
Napravio sam grešku, hteo sam da napišem: "...malo mi je falilo da puknem", ja da puknem... imao sam naporan dan i sl.... Ne bi na pamet palo da napišem nešto ovako glupo kako je ispalo, smorio sam se i odmah nakon posta ugasio net, nisam pogledao sta je ispalo, izvinjavam se.... A ovo ovako kako stoji prilično je besmisleno, kako bi ovakav oblik nasilja uopste mogao da se sprovede on-line... Valjda me bar ostali drugari sa ovog foruma, bar toliko znaju, pa ne moram da im se pravdam...
Dakle trebalo bi da stoji:sirac-šunka wrote:Kad zica pukne i zakrpis je zvuci isto onako kako je zvucala pre pucanja. To moze da bude korisna stvar ako trenutno nemas u dzepu par iljada dinara za ceo novi set. Ove Blue Steel, kao, verovatno i sve cryogenic zice, kada zakrpis poremete se neke unutrasnje niti i zica ruzno zvuci.
Sve u svemu, uvazeni the bassman, nema potreba za ovom ironijom, jako mi je naporan dan danas i malo mi je falilo da puknem.![]()
Nadam se da će ovo biti ispravljeno, a višak postovo obrisan.
Puno pozdrava i sve najbolje želi ti napaljeni klinac od trideset ljeta, koji je slučajno baš danas bio na dva dogovora za svirke u baštama za ovu sezonu i na razgovoru oko zaposlenje i usput ispravljao još par "krivih Drina"... Stvarno nemam vremena za ovakve gluposti, aj živeli!