Ja sam nazalost iz nekih privatnih razloga prodao bas i u ovoj sadasnjoj fazi ne sviram... ali kada dodje trenutak umesto basa bi kupio akusticnu gitaru. Favoriti su mi Cort Earth 100 (neka bubinga varijanta), i narocito Cort Earth 200. Takodje sam u Liri probao Parkwood pw310 pa i to mi se dosta svidelo, mada je malo skuplja od prethodne dve. Sad, ono sto me zanima je npr ovo, redom kako sam ih nabrojao gitare su solid gornja ploca, solid gornja i donja, i Parkwood koji je sav od solid drveta. Negde sam citao da je manje bitno da donje i bocne ploce budu solid, odnosno da vecinu zvuka nosi gornja ploca. A da npr nije ni preporucljivo za neku svakodnevnu upotrebu uzeti gitaru koja je sva solid, odnosno, super je zvuk ali su gitare nezne da se nosaju okolo, na pecanje, pored vatrice, taj neki uobicajeni fazon... Ako moze neko malo prosvetljenje oko ovih 'sporednih' stvari, bio bi zahvalan da se malo iskristalisem u ovom nekom narednom periodu, do trenutka kada krenem sa paricama u kupovinu. Takodje, ako je neko ko svira ozbiljnije od mene (citaj Kristijan