Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
super stvar brzo otkrij kojom tehnikom ste odradili kutiju, predpostavljam de je nagrizanje ali kojom tehnikom ste preneli stampu na kutiju.
Jeea kul, imam i ja (i to vintidz cirka 30 'dina matoraFunkomat wrote:Od pre par dana...
Veoma fin flanger. Nisam neki veliki ljubitelj flangera ali mi se ovaj svidja jer je mnogo topliji, suptilniji i upotrebljiviji od ostalih flangera koje sam probao.
Jedina mana mu je sto pati od bolesti vintidž pedala... loš bajpas i šum ali je'em li ga, to je valjda i čar matorih pedala.

Jack&Danny JG-10 akustara (ozvucena, shadow preamp)

Cena - prava sitnica, bila na popustu 200e
Zvuk - mom uvu zvuci kao dosta skuplja gitara
Kako sam je kupio - usao u radnju da kupim zice, trazio akustaru da probam, pomenuo mahagoni, dobio je u ruke, legla mi iz prve, nijednu drugu nisam ni probao (mada trazim vec duze akustaru, pa sam ih probao brdo na drugim mestima i nijedna mi nije bas legla) imao slucajno pare kod sebe, izasao iz radnje sa novom gitarom

To su nekako najsrecnije kupovine

P.S. U prirodi izgleda dosta lepse nego ta slika, i izrada je prilicno korektna.
- Hotstepper
al ti lepo zhivish... nosash tol'ke novce sa sobom. Ja kad sam srecan, imam za trzu kod sebe....Mrav wrote: imao slucajno pare kod sebe, izasao iz radnje sa novom gitarom![]()

Pa mozes fazona radi, da nosis sa sobom novce za kiriju, ili za lekoveHotstepper wrote:al ti lepo zhivish... nosash tol'ke novce sa sobom. Ja kad sam srecan, imam za trzu kod sebe....Mrav wrote: imao slucajno pare kod sebe, izasao iz radnje sa novom gitarom![]()

- Hotstepper

shalio sam se bre....
Nego, gledao sam pre par nedelja cenovnik J&D, stvarno ima zanimljivih stvari, a da chovek ne poveruje za koje novce..

nije nesto komad al style je style

koliko si dao?Dejaah wrote:
nije nesto komad al style je style![]()
kako si zadovoljan zvukom na distorziji,ja i nisam bas nestooooooo sa svojim dean o flage-om...?
Ljudi ja ne kontam sta radi delay pot na ovom mom flendžeru...
Kakvu razliku bih trebao da cujem?

Kakvu razliku bih trebao da cujem?
Mozda ne radi.
e, ako ti nije problem, aj napravi koji snimak, da cujemo sokocalo...

Moguce da ne radi posto ne cujem nista sem sto malo suska kad okrecem pot...sinisake wrote:Mozda ne radi.![]()
Naravno, naravno, napravicu snimak.

Tek juce sam skontao da ima 3 trimpota na ploci pa sam se s njima malo poigrao.
Hmmmm, da nije kasnjenje pocetka flanginga u odnosu na originalni zvuk. Namestis na minimum i okines akord, a on posle 10 milisekundi pocne da flangira... ondaK odvrnes na max ono pocne da flaguje nakon 500 ms...
Valjda...
Valjda...
dejankuki wrote:Hmmmm, da nije kasnjenje pocetka flanginga u odnosu na originalni zvuk. Namestis na minimum i okines akord, a on posle 10 milisekundi pocne da flangira... ondaK odvrnes na max ono pocne da flaguje nakon 500 ms...
Valjda...

hhhhmmmmmmm again... http://load2.fixdevice.com/download.php?id=170851
operacione manuale... iskreno, malo mi nije jasno...
operation manual for ibanez FL-9 wrote:DELAY TIME Controls center frequency of auto sweep. By turning to theright you move the center frequency higher which causes the flanging action to concentrate on the higher audio frequencies.Turning the control to the left, moves the center frequency lower, thereby making the FL9 concentrate on the loweraudio frequencies. The delay time control does not workwhen the width conrol is fully CW.
dejankuki wrote:hhhhmmmmmmm again... http://load2.fixdevice.com/download.php?id=170851
operation manual for ibanez FL-9 wrote:DELAY TIME Controls center frequency of auto sweep. By turning to theright you move the center frequency higher which causes the flanging action to concentrate on the higher audio frequencies.Turning the control to the left, moves the center frequency lower, thereby making the FL9 concentrate on the loweraudio frequencies. The delay time control does not workwhen the width conrol is fully CW.
To radi jedan od trimpotova unutra. Ako bih to trebao da cujem, a kad podesavam trimpot cuje se upravo to i to veoma jasno, delay pot ne radi.
Ovako nesto imam ja na polychorusu stim sto se baas cuje razlika u poziciji sweepadejankuki wrote:operation manual for ibanez FL-9 wrote:DELAY TIME Controls center frequency of auto sweep. By turning to theright you move the center frequency higher which causes the flanging action to concentrate on the higher audio frequencies.Turning the control to the left, moves the center frequency lower, thereby making the FL9 concentrate on the loweraudio frequencies. The delay time control does not workwhen the width conrol is fully CW.