Bluesko wrote:Duka, mis`im da si u pravu al` si i u krivu....
Realno, ko god je izmislio "Ukusi su razliciti" je onaj koji nema pojma ni o cemu... I realno, postoje bendovi koji su govno i realno, sun jeste bend koji je govno... Ali ne moz` ti na forumu to da ka`es, jer ovde je sloboda misljenja i razmena istih uz pomenutu mudros` o ukusima ne samo pravo vec je i pozeljna.. Elem, mogu ja i za pojedine benadove koje ne kapiram da ka`em da su mi govno, al` ce se uvek naci neki Black_metal_lord_93 koji ce da kaze da ja to ne kapiram i te radosti.... Iako je Sun O))) govno.... I iako je black metal govno

hej, pa ja cu prvi reci za 'ukusi su razliciti' i 'postoje bendovi koji su govno kako god okrenes' da su to tacne tvrdnje, ali nemaju veze jedna s drugom:)
dakle, da li je neki bend govno nema veze sa tim da li ga ja slusam, mozda mi ponekad govno odgovara, mozda sam emotivno vezan za to govno, nije ni bitno.
ono o cemu ja pricam ovde je to sto meni sunn uopste nije jasan kao pojava, a na osnovu toga ne mogu da kazem da su govno, vec prvo da mi neko objasni, pa onda da kazem da li jesu ili nisu, kapiras? evo slikoviti primjer: ti meni das smaragd, ja istripujem da je zele bombona i ocu da je pohasam i izlomim zube, zavrljacim ga negde uz psovanje i komentar da je to najgora zele bombona koju sam ikad probao. onda ti meni dodjes i kazes da je to smaragd i da vredi gomile para i da nije za jelo i ja onda kazem 'aaaa to li je'.
dakle, ostavljam (iako vrlo mali) prostor za to da ja jednostavno nesto ne povezujem sto se tice fenomena sunn-a i da ih pogresno analiziram ko zele bombonu, a oni to nisu. stavise, logicno mi je da to pomislim jer s koje god meni poznate strane da pridjem sunn-u, ja naidjem na besmislenost, a ne moze se reci da je taj bend potpuno nepoznat i opskuran, tako da s pravom smatram da ja tu negde gresim u postavci.
moguce je da je i ovo sto kaze disciple of the ed, ali onda sam razocaran, moram da priznam. a opet mi se ne uklapa u svecani ton predstavljanja 'jednog od najboljih bendova' kako je zapocet topic.