PRS gradnja u mojoj izvedbi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: PRS gradnja u mojoj izvedbi
Pa da i meni se ucinilo da je tonirana al opet to su fotografije pa je sve moguce pa i da oko prevari  
 . Odlicno uklopljeno nema sta, i super ti ide crtanje  

Svaka cast!
Bolje od ovog nije moglo.

Bolje od ovog nije moglo.
Sve cestitke majstore  
  !Izgleda fenomenalno 
 !Koju sledecu gitaru pravis 
 ?

!!!

Cigar box guitar...  
izvinite, morao sam...

izvinite, morao sam...
sledeca gitara je Hollow Body prs style ali dvoumim se u vezi cigar boxa.Vaske023 wrote:Koju sledecu gitaru pravis
E da bacim ovde jos jednu ovde pre no odem 
Video sam danas uzivo gitaru, i izgleda isto kao na slikama - savrseno, i dalje tvrdim da je finish i binding ispao predobro

Na kratko samo napolju, tako da nema zvucnih impresija jos uvek

Video sam danas uzivo gitaru, i izgleda isto kao na slikama - savrseno, i dalje tvrdim da je finish i binding ispao predobro
Na kratko samo napolju, tako da nema zvucnih impresija jos uvek
- 
				SomiKnight

E dobro da ste ga pitali ko je crtao logo, meni bilo glupo da ga pitam, a nije mi bilo jasno sto bi toliko truda ulozio u gitaru a onda dao sinu da crta po njoj  
 . Sad znam da je sam kriv  
 .

- tyler durden
 - MF veteran

ovo stvarno izgleda perfektno....detalji su nenormalno dobri....mnogo dobar posao je odrađen....Kvalitet izrade i detalji, na oko nema razlike od PRS-a

Dobro bre, hoce li biti nekog tona za cuti... 
Predobro je uradjena gitara, ja sam ovih dana planirao da krenem da radim nesto jako slicno. Hteo sam da te pitam, jesi li imao router i nesto sl od onih fancy alata o kojima govore u klipovima po youtube o izgradnji gitara. I kako si radio ova udubljenja za potenciometre i taj kanal na obodu gitare.
Otvoricu temu u vezi te gradnje uskoro, samo da se tacno smislim sta i kako, pa da krenem.
Za sada ideja je da bude ista kao Les Paul, samo sto bih cutaway uradio kao na guild songbird-u ovako malo otvoreniji i switch za magnete bih stavio dole.

Sta mislite o tome?

Predobro je uradjena gitara, ja sam ovih dana planirao da krenem da radim nesto jako slicno. Hteo sam da te pitam, jesi li imao router i nesto sl od onih fancy alata o kojima govore u klipovima po youtube o izgradnji gitara. I kako si radio ova udubljenja za potenciometre i taj kanal na obodu gitare.
Otvoricu temu u vezi te gradnje uskoro, samo da se tacno smislim sta i kako, pa da krenem.
Za sada ideja je da bude ista kao Les Paul, samo sto bih cutaway uradio kao na guild songbird-u ovako malo otvoreniji i switch za magnete bih stavio dole.

Sta mislite o tome?
Prelistaj temu ima svaki deo gradnje opisan i sa slikama, ako se dobro secam oboss je rupe za magnete pravio busilicom pa ih posle doradjivao 
Sto se les paul-a tice, ja potpuno podrzavam customizaciju!
 kad je vec pravis nek bude tvoja! 

Sto se les paul-a tice, ja potpuno podrzavam customizaciju!
Prelistao sam na brzinu, sada sam na poslu, kuci cu ponovo...
I i koja je poenta praviti svoju gitaru, ako je ne napravis za sebe...
Hvala na odgovoru...

I i koja je poenta praviti svoju gitaru, ako je ne napravis za sebe...
Hvala na odgovoru...
ovih dana planiram da snimim i postavim da se cuje nego nikako da iskombinujem i opremu i vreme.H3atman wrote:Dobro bre, hoce li biti nekog tona za cuti...
hvala na komplimentima. kada sam zapocinjao imao sam osnovni alat i mogucnost da koristim jednu opremljenu stolarsku radionicu ali fancy alate nisma imao . njih sam ponesto kupio ponesto napravio a najveci deo tek planiram da imam. konkretno udubljenja i reljefnost na ovoj prs-style gitari sam napravio rucno i gumenom brusnom plocom najvecim delom. sitnije poslove sa dremelovom brusilicom sa flekdibilnim vratilom i onim smirglastim nastavcima koje sa modifikovao prema potrebi.dosta crteza , razmeravanja i uzasno mnogo vremena.H3atman wrote:Predobro je uradjena gitara, ja sam ovih dana planirao da krenem da radim nesto jako slicno. Hteo sam da te pitam, jesi li imao router i nesto sl od onih fancy alata o kojima govore u klipovima po youtube o izgradnji gitara. I kako si radio ova udubljenja za potenciometre i taj kanal na obodu gitare.
obavezno otvori temu i naravno cim zapnes pitajH3atman wrote:Otvoricu temu u vezi te gradnje uskoro, samo da se tacno smislim sta i kako, pa da krenem.
dok ne postavim tonski zapis evo par fotografija moje gitare u lepom drustvu koje sam pre neki dan napravio. iskreno inspirisale su me neke fotografije sa teme ovog foruma "gitara mojih sova" pa reko' aj da skljocnem i ja koji put da vidim kako ce ispadne. nadam se da ce vam se dopasti fotografije

evo jos par komada

eto toliko za sada. jos ton i da zavrsimo sa ovom temom . a ?

eto toliko za sada. jos ton i da zavrsimo sa ovom temom . a ?
Auuhhh.  pa ti si mu ga dao po profi reklami...