Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sledeca gitara je Hollow Body prs style ali dvoumim se u vezi cigar boxa.Vaske023 wrote:Koju sledecu gitaru pravis
ovih dana planiram da snimim i postavim da se cuje nego nikako da iskombinujem i opremu i vreme.H3atman wrote:Dobro bre, hoce li biti nekog tona za cuti...
hvala na komplimentima. kada sam zapocinjao imao sam osnovni alat i mogucnost da koristim jednu opremljenu stolarsku radionicu ali fancy alate nisma imao . njih sam ponesto kupio ponesto napravio a najveci deo tek planiram da imam. konkretno udubljenja i reljefnost na ovoj prs-style gitari sam napravio rucno i gumenom brusnom plocom najvecim delom. sitnije poslove sa dremelovom brusilicom sa flekdibilnim vratilom i onim smirglastim nastavcima koje sa modifikovao prema potrebi.dosta crteza , razmeravanja i uzasno mnogo vremena.H3atman wrote:Predobro je uradjena gitara, ja sam ovih dana planirao da krenem da radim nesto jako slicno. Hteo sam da te pitam, jesi li imao router i nesto sl od onih fancy alata o kojima govore u klipovima po youtube o izgradnji gitara. I kako si radio ova udubljenja za potenciometre i taj kanal na obodu gitare.
obavezno otvori temu i naravno cim zapnes pitajH3atman wrote:Otvoricu temu u vezi te gradnje uskoro, samo da se tacno smislim sta i kako, pa da krenem.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests