Pa šta fali, baš je spora stvar.sinisake wrote:Da, da, odmah tu.![]()
![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa šta fali, baš je spora stvar.sinisake wrote:Da, da, odmah tu.![]()
![]()
u boxu je 4 x 12" Celestion RockDriver Ultra 65 speakerMUzzY wrote:Dejaah wrote:evo rig sa poslednje svirke...
Damn! Sta je u box-u? I koje mikrofone koristis za ozvuku?
POZ!
Errr, ja jesam. Davno bese.sinisake wrote: ...ucio stvarno 'skolsko' svirenje, sa sve pravilnim sedenjem (i onim podmetacem za nogu), drzanjem gitare, i ruku (nema palcine iznad sredine vrata!), 'pravilnom' klasicarskom tehnikom okidanja (tirando, apojando) i to?
E, pa ne znam dal bi mogao palac da drzim na sredini vrata al tehnike su mi zanimljive posto inace ne posedujem nikakvesinisake wrote:Da, da, odmah tu.![]()
![]()
Neso, da l' bi ti sad ucio stvarno 'skolsko' svirenje, sa sve pravilnim sedenjem (i onim podmetacem za nogu), drzanjem gitare, i ruku (nema palcine iznad sredine vrata!), 'pravilnom' klasicarskom tehnikom okidanja (tirando, apojando) i to?
Moraces da drzis ruku na vratu kao srederi, he, he...![]()
![]()
Kako je u nizoj muzickoj u Subotici, ne primaju matore?
U principu tesko do nikako, iz nekog mog iskustva. Leva ruka jos Boze pomozi, ima tu zajednickih momenata, ali desna nikako.nenadnenad wrote: ...Ne znam kako bi se prevele klasicarske tehnike na elektricnu gitaru...
Pa znao sam da i njega znas.Dersu Uzala wrote:A i zasto bi? Uzgred, Jovan Jovici je bio neki caletov rodjak, pa mi je pokazao par stosova kao klincu. Iz njegovih nekih knjiga i edukativnog materijala sam i ucio izmedju ostalog. Mada se secam da je tu bio u semi i Zarko Vukosavljevic.
Ne znam na sta ciljas, rekoh, pokojnog mi caleta je on neki brat od nekog tamo ujaka/ujne. Osmo koleno, whatever. Ne znam za Sarajevo, Jovan Jovicic je iz Vrdnika, na to mesto sam konkretno mislio. I caletovi su neki odatle. bio sam tamo par puta, bio sam i kod Jovana na gajbi. Pre 40 godina recimo. tu negde. 35-36 preciznije.sinisake wrote:
He, he.
poenta i nije toliko u tehnici koliko u kapiranju muzicke teorije, gradjenju akorda, skala, modusa i poznavanju onoga sto sviras i zasto to sviras, klasicna gitara je uvek pozeljno iskustvo defDersu Uzala wrote:U principu tesko do nikako, iz nekog mog iskustva. Leva ruka jos Boze pomozi, ima tu zajednickih momenata, ali desna nikakonenadnenad wrote: ...Ne znam kako bi se prevele klasicarske tehnike na elektricnu gitaru...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest