I logo i onaj inlay su cudni. Logo skoro da dodiruje binding a na ovoj slici gore je mnogo nize. "N" u Gibson mi izgleda cudno a onaj inlay u sredini glave je manji od originala...
Ovo je garant neka muljaza.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
to u mitrosu je popust, na te stare modele koje nisu uspeli da prodaju, ako si bolje pogledao verovatno si video da imaju i deluxe za 1200e, to je ovaj novi deluxe koji im je stigao....a ti stari niu prodati pa ih sad daju za dzabe....jagoda wrote:Prodavci na KP su sve vise i vise nerealni . Da li su oni primetili da u Mitrosmusicu moze da se kupi USA Fender Stratokaster Deluxe za 730 eur ?
Ah , da... Daju ti i SKB / Fender kofer (150), kozni kais Fender (20), kabl Fender (15) i Fender /Schaller security strap lock (15).
Znaci gitara za 530. Jeste da je to rasprodaja, ali ko nije imao para za gitaru od 2000 US$, eto mu lepe prilike.
Tako da mi nisu jasni likovi koji za koriscene (ali ne i vintage ) stratove traze 600, 700, 800, 1000, 2000 eur, bez kofera, papirologije , sertifikata, garancije , racuna ...
Da, na pola tih gitara su neoriginalni delovi (pickupovi, tuneri...) .
Pa sve je to tacno ali ako bi DANAS odlucio da potrosis 700 eur za US strata, da li bi kupio polovnog standarda bez kofera (kod koga jos postoje i dodatna pitanja) ili novog deluxa 2008. god. ?Guitar_thrill wrote:to u mitrosu je popust, na te stare modele koje nisu uspeli da prodaju, ako si bolje pogledao verovatno si video da imaju i deluxe za 1200e, to je ovaj novi deluxe koji im je stigao....a ti stari niu prodati pa ih sad daju za dzabe....jagoda wrote:Prodavci na KP su sve vise i vise nerealni . Da li su oni primetili da u Mitrosmusicu moze da se kupi USA Fender Stratokaster Deluxe za 730 eur ?
Ah , da... Daju ti i SKB / Fender kofer (150), kozni kais Fender (20), kabl Fender (15) i Fender /Schaller security strap lock (15).
Znaci gitara za 530. Jeste da je to rasprodaja, ali ko nije imao para za gitaru od 2000 US$, eto mu lepe prilike.
Tako da mi nisu jasni likovi koji za koriscene (ali ne i vintage ) stratove traze 600, 700, 800, 1000, 2000 eur, bez kofera, papirologije , sertifikata, garancije , racuna ...
Da, na pola tih gitara su neoriginalni delovi (pickupovi, tuneri...) .
tako da to nije neko realno merilo vrednosti za te gitare, kao sto je jedno vreme prosle godine bio squier standard da se uzme u mitrosu za 150e nov, a inace se ta gitara polovna prodavala za oko 200....
naravno da ko sada ima pare, da mu je bolje da uzme u mitrosu novu gitaru, ali kad prodje taj popust, cene ce ostati iste....
sto bi sad neko ko prodaje svog strata morao da ga daje za 400-500e, ako ce za koji mesec opet da mu skoci cena....
Ne mozes da dobijes gitaru za te pare,nema sanse...znam to sigurno jer sam narucivao vec 5 puta....LifelessDead wrote:Ti Kineski Gibsoni mogu da se naruce iz Kine za nekih 300-350$ ukljucujuci i shipping. Ma, da je ne znam kakav komad ne bih dao za nju 500,600 eur, mnogo je to za fake gitaru. Ustekas jos par stotina evra i kupis pravu stvar.
sve uredno... telo mahagoni a top je bio javor na jednoj od mojih gitara...jedino sto se prave iz vise komada drveta,nekome moze da smeta sto je vrat npr.iz tri komada drveta,negde i nije,zavisi sta ti zapadne.Naravno da ova gitara kad je dobijete radi lose,jer oni pojma nemaju sta je to set up,i kako se radi,od 5 gitara koje sam imao samo jedna je mogla odmah da se svira,na ostalima sam morao po nesto da doradjujem.Naravno i da ne moze da zvuci bolje od dobrog USA standarda ili customa,ali za male pare moze od nje da se napravi ozbiljan instrument,to je sve...cccira wrote:@sirkan: znas li mozda od kog se drveta prave te kopije?
ako hoces mogu da te odvedem kod ortaka sa kojim sam menjao mog Gibsona,pa ga probaj....garantujem ti da ti nece biti dobro koliko je dobar komad.sirkane, nemoj da me jos vise lozis na te fejkove! pocecu da g.a.s.-ujem, doci cu u iskusenje...
Moj je radio bolje od Studija,a to za mene i nije Gibson,bar ne ozbiljan komad...a kao sto rekoh 1000 evra je preterana cena za tu gitaru.Aha, znaci bolje rade nego oridjinali. Tako sam i mislio. Pa onda 1000 jura nije mnogo.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests