Ovo sam nekako hteo da podvučem paralelu sa drugim 4x12 kabinetima koje sam imao prilike da vidim i čujem što kod mene , što inače.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
hah,ja vec uveliko skupljam shuke za 6262Margos wrote:Bugera je ponovo u Mitrosu
staa? idi bacaj hate na nekom drugom mestussmc wrote:
sto se tice tog dela sa zvukom to su odlicni ampovi,vecito pitanje DOKLE CE DA TRAJEKorenjak wrote:Evo pazario drug Bugeru 333 u Mitrosu
Dono kod mene posto nema cab....pa smo ga archili na moj marshall 2x12 cab....sa celestionima G12T-75
Klin me iznenadio pozitivno.....nije tako bistar kao na fender twinu ali zaista lep.....
Amp ima mnogo snage...na kecu mastera trese kucu...
Crunch kanal dobar ....distorzija zanimljiva.....mada mozda malkice praskava na bar na ovom kabinetu......za rifove mnogo lepsi zvuk nego za solo....mada bi trebalo naci neki optimalni eq seting ...da daje lep ton i na rifu i za solo..
Lead kanal snazan nabudzen...takodje malko prastav...ali mozda to samo ja cujem...odprilike kad se otpanje visoki daje malo peska...a kad se smanje mutnije je ..nisam bas mogo da nadjem optimalan balans srednjaka i visokih da ima prezentnost a da nema peska i s druge strane nije mutno.....
Sve u svemu super amp za metal...i jos ponesto...
Sa pedalama ..tacnije pedalom DOD 250 je radio iznenadjujuce dobro....eq je bas funkcionalan i omogucava drasticne promene spektra...
Reverb je ok ali nesto naporan i neprirodan kad se odvrne..
Sve u svemu dobar amp za te pare...po mom misljenju nijanse ga dele od ovih skupih...mozda malo fali te slatkoce....bar ja to cujem...ali ipak za svirke itekako radi poso jer se te sitnice cuju samo kad slusas amp samostalno....
i tako to..
EDIT: Unutra su neke Bugera lampesta ga znam
Kakav hate sad?Born_Dead wrote:staa? idi bacaj hate na nekom drugom mestussmc wrote:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest