Jimi Hendrix vs. Eric Clapton

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Ko je bolji?

Jimi Hendrix
46
73%
Eric Clapton
17
27%

Total votes: 63

Stanko

Re: Jimi Hendrix vs. Eric Clapton

Post by Stanko » 18 Sep 2010, 15:18

vasko aka firestarter! :P :)

Djole_BB
MF veteran

Post by Djole_BB » 18 Sep 2010, 15:20

btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..

doyle777

Post by doyle777 » 18 Sep 2010, 15:42

Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
Image
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna :) ), neverovatno :D ...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 18 Sep 2010, 15:48

doyle777 wrote:
Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
Image
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna :) ), neverovatno :D ...
ljubo oćemo ga bijemo?

ja bi reko da si u celoj situaciji ti utripovan i da te šljaka post pubertetski stress ili štagod

doyle777

Post by doyle777 » 18 Sep 2010, 16:26

Duane wrote:
doyle777 wrote:
Image
To je ta ekipa...
ljubo oćemo ga bijemo?

ja bi reko da si u celoj situaciji ti utripovan i da te šljaka post pubertetski stress ili štagod
Nisam ja utripovan (shvatio bi kad bi me upoznao), ne bih ga ni bio, ali me nerviraju takvi ljudi, npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo), a dosao je u selo pored Cacka, sta je ocekivao, da ce ga tretirati kao u BG Areni, njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to... A inace, bolje ozvucenje odavno nisam cuo. A i gitarista otkida. :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Sep 2010, 16:51

npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo)
Profesionalizam, jbg. To sto je pola (i vise) srpskih muzikanata naviklo da svira bez adekvatnog monitoringa, ne znaci da je to normalno. :)
njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
Da, pritom ne mora da cuje sta svira.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 18 Sep 2010, 17:14

jebiga, kontam da je "istina" negde na sredini:)

ali ipak, slozio bih se da lik nema dovoljnu percepciju. to da li je nesto normalno ili nije, to je stvar teorije, a ne prakse. da me sad zovu neki papuanci da im radim portret poglavice, sigurno ne bi stigao tamo i bunio se sto nemaju kompove i fotosopove, poneo bih lap top (platno i pribor ako ne bih radio digitalno), ako ne ponesem nista, crtao bih ga ugarkom po kori drveta bez ijedne reci protesta.
doduse, ne sviram po srbiji pa ne znam sta je neki standard za odredjeni tip mesta/svirke koji se ocekuje, tako da mi je okej da se buni covek ako taj standard za toliko i toliko mesto, toliki i toliki skup itd nije ispostovan.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Sep 2010, 17:23

Idi begaj, otkad sam video snimak (pre 5-6 godina) nekog lokalnog KUD-a, iz neke hrvaCke selendre, a kako pevaju na surke, beta, pedeset osmice, nimije bilo dobro, ahahahaa.
Doduse, to nije Srbija, sto jes' jes'. :mrgreen:

doyle777

Post by doyle777 » 18 Sep 2010, 17:48

sinisake wrote:
njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
Da, pritom ne mora da cuje sta svira.
On je bio basista i imao je svoj monitor, trazio je da se bubnjaru na monitor stavi glavni vokal, sto, naravno, nije moglo jer nisu imali monitore, dok se na to sve bubnjar uopste nije zalio, koji je, cini mi se, najiskusniji od svih njih... Ali to sad ovde nije tema, tako da je najbolje da se vratimo na Jimija i Erica. :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Sep 2010, 17:51

Ne, ne, bolje da ostanemo na ovome, veruj. :mrgreen: :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 18 Sep 2010, 17:57

:lol: :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 18 Sep 2010, 18:19

sinisake wrote:Ne, ne, bolje da ostanemo na ovome, veruj. :mrgreen: :ziveli:
:XD: :ziveli:

Bluesko

Post by Bluesko » 18 Sep 2010, 18:58

Ko su Jimi i Eric?

doyle777

Post by doyle777 » 18 Sep 2010, 19:02

Bluesko wrote:Ko su Jimi i Eric?
To su Hendrix i Clapton. :mrgreen:

Mare_87

Post by Mare_87 » 18 Sep 2010, 19:07

Kako se zove ovaj bend/mislim na ovu trojicu sa slike...iz predhodnih postova?

Post Reply