Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
ljubo oćemo ga bijemo?doyle777 wrote:Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna), neverovatno
...
Nisam ja utripovan (shvatio bi kad bi me upoznao), ne bih ga ni bio, ali me nerviraju takvi ljudi, npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo), a dosao je u selo pored Cacka, sta je ocekivao, da ce ga tretirati kao u BG Areni, njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to... A inace, bolje ozvucenje odavno nisam cuo. A i gitarista otkida.Duane wrote:ljubo oćemo ga bijemo?doyle777 wrote:Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna), neverovatno
...
ja bi reko da si u celoj situaciji ti utripovan i da te šljaka post pubertetski stress ili štagod
Profesionalizam, jbg. To sto je pola (i vise) srpskih muzikanata naviklo da svira bez adekvatnog monitoringa, ne znaci da je to normalno.npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo)
Da, pritom ne mora da cuje sta svira.njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
On je bio basista i imao je svoj monitor, trazio je da se bubnjaru na monitor stavi glavni vokal, sto, naravno, nije moglo jer nisu imali monitore, dok se na to sve bubnjar uopste nije zalio, koji je, cini mi se, najiskusniji od svih njih... Ali to sad ovde nije tema, tako da je najbolje da se vratimo na Jimija i Erica.sinisake wrote:Da, pritom ne mora da cuje sta svira.njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
sinisake wrote:Ne, ne, bolje da ostanemo na ovome, veruj.![]()
To su Hendrix i Clapton.Bluesko wrote:Ko su Jimi i Eric?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests