Andrej svaka čast i želim ti da dobiješ instrument kakav si
zamislio. Mislim da si našao pravog majstora za to.
Nikola tebi želim mirnu ruku i puno sreće u izradi.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Daleko bilo da sam hteo da provociram,samo ne znam šta toliko novo može da se vidi i u drugim temama izrade gitare,ako tako posmatramo stvarikwiss wrote:Ako moze bez provokacijaOno sto sam uradio za mojih 50 godina ako budem video svrhu prezentovacu,ali to nije tema.Telekaster izradjen u radionici NikolaNis je postavljen kao tema,zasto jos jedan telekaster iz iste radionice da bude tema.Sta treba pomisliti
Reklama.
Znam da citam a i nisam glup.Ja se bavim metalom i to nije neka majstorija,i divim se ljudima koji rade sa drvetom jer je to veca majstorija,tu nema greske i popravke,treba veliko strpljenje koliko vidim,NikolaNis to ima i vremenom ce biti sve boljissmc wrote:Daleko bilo da sam hteo da provociram,samo ne znam šta toliko novo može da se vidi i u drugim temama izrade gitare,ako tako posmatramo stvarikwiss wrote:Ako moze bez provokacijaOno sto sam uradio za mojih 50 godina ako budem video svrhu prezentovacu,ali to nije tema.Telekaster izradjen u radionici NikolaNis je postavljen kao tema,zasto jos jedan telekaster iz iste radionice da bude tema.Sta treba pomisliti
Reklama.
greota, bushiti onako telo. a i gitare sa punim telom zvuce bolje.Kill surf city wrote:Veri najs !Ja bih tu zaboO jos i neki jag/jazz tremolo
Hvala na odgovoru,jos me leva ruka dobro sluzi
ma kolko mi se svidjali beli telekasteri (omiljeni posle naturala, sonic blue je sledeci), natural (samo onako toplijih boja, kao u 2. postu) mi je definitivno favorit. ono, pravim savrsenu gitaru za sebe i to je boja iz moje glave. veliki uticaj - springsteenov esquire sa covera born to run (http://www.clevelandmagazine.com/Media/ ... e_0013.jpg), mada mi je onaj sa gorepomenute slike jos lepsi. i vrat da ne bude skroz bledunjav/siv, nego ta boja sa slike. a pickguard - ozbiljno sam razmisljao izmedju crnog, belog i tortoise. crn je klasika (mislim da moze i bolje), beli/pearl lepo zvuci u teoriji, al mi se ne svidja na slikama (http://u2.greensite.sk/images/group/edg ... tural2.jpg), a tortoise se cini kao bash prava stvar - ozivljava gitaru, razbija monotoniju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest