Posto su mi trenutno NS i Beograd daleko da li je nako imao prilike da ih isproba...kako "leze " u ruci...zvuk... Znam da je sve to subjektivno i da cu na kraju da ih licno isprobam

Od nedavno sam na ovom odlicnom forumu...iz hobija sviram gitaru vec godinama...mada sam zadnjih godina nekako sve to moje sviranje debelo zapostavio,jednostavno-prestanes da imas vremena...posao-zena-deca...kredit...

Poslednjih par meseci izgleda da me je ponovo ujela neka "muzicka buva" , odprasio sam svog starog Tokai stratokastera pa sam poceo da sviruckam...al' da li zbog godina ili vec cega nekako me sad vise privlaci jazz i klasika, a akusticnu gitaru nazalost nemam...
Pre par meseci sam poseto Mitros music shop u Novo Sadu-da pazarim neke mikrofone za firmu...i...blago receno sam bio shokiran kakvih instrumenata sada ima...ej-akusticna ili elektricna gitara za 100 evra??? Ruku na srce, za te pare zvuce sasvim pristojno -da ne kazem bezobrazno dobro...e da je tako bilo pocetkom 80-tih prosloga veka...di bi nam bio kraj...

srdacan pozdrav svima!