i dalje razmišljam da li vredi te pare

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ovog esp-a ne svira max,niti ga svirao,on svira onog sa standardnim inlayom,i a i svira svoje modele,a neam pojma ni da je svirao 6505Solomon wrote:izgleda nisi u toku, Max svira ovo sada
Strat08 wrote:Ako bude osjecaj pod rukom kao moj fender kupiću ga, makar ne kupio ni jednu pedalu u naredne 2 godine![]()
i dalje razmišljam da li vredi te pare
Znaci tako, čim dobijem lovu idem ja to fino probati, čitaj pazaritiMUzzY wrote:
I dalje mi je u jako lepom secanju kad sam je davnih dana probao. Izuzetno fin vratic
sinisake wrote:Ja bi' rek'o da osecaj moze da bude samo bolji, Gibson (Epiphone ipak) je to. Ali, vizuelni ugodjaj ce biti malo pogadan (TM).
Ali, ako nista drugo, mozes uvek da se samohipnotises gitarom... i to je nesto.
Eh, da su sad pare pri ruciMUzzY wrote:Izrada je meni bila stvarno na nivou. Vrat pogotovo. Pragovi and stuff. Jedini Epi za koga bih dao pare. A mozda ih i damSamo unutra mora ici EMG 81/85 (ili 60 jos bolje) /x varijanta. Ovi HZ su ... meh.
Znaci bio sam u pravucccira wrote:Jes vala, standard epi ne moze da se poredi sa signature i limited serijama. Kada posle mog epi midnighta uzmem u ruke standard lp, standard mi se dojmi kao veslo
Wild Child wrote:a zaaasto emg
Strat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.
Pa, onako, ne svidja mi se pretjerano izivljavanje na gitariDimo wrote:Pa,ako vec voli Wylde-a (kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim..
Strat08 wrote:Wild Child wrote:a zaaasto emgStrat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.![]()
EMG ce ići na drugu gitaru (LTD EX50), na ovu ce ici najvjerovatnije DiMarzioEMG su dobri magneti za zestoku svirku, a takav je hard kor, to je jedan od razloga zasto cu uzeti EMG
![]()
Pa, onako, ne svidja mi se pretjerano izivljavanje na gitariDimo wrote:Pa,ako vec voli Wylde-a (kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim..A da mi se svidja njegov zvuk, to da
jbgBorn_Dead wrote:![]()
![]()
samo sto se nema para za emg
Stavi onda 85 u bridge. Nije emg samo za krljanje. Manite se te price. X seria pogotovo. Ali definitivno imaju svoj zvuk. Na ZW Lp-a bih samo aktivu stavio. Masivna je gitara a vrat "brz" i zaista te tera da ga spustis u D pa onda i u drop C. Definitivno idi na EMG varijantu. Dimarzia ostavi za nesto drugo. Topla preporuka.Strat08 wrote:Wild Child wrote:a zaaasto emgStrat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.![]()
EMG ce ići na drugu gitaru (LTD EX50), na ovu ce ici najvjerovatnije DiMarzioEMG su dobri magneti za zestoku svirku, a takav je hard kor, to je jedan od razloga zasto cu uzeti EMG
![]()
Pa, onako, ne svidja mi se pretjerano izivljavanje na gitariDimo wrote:Pa,ako vec voli Wylde-a (kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim..A da mi se svidja njegov zvuk, to da
MUzzY wrote:Stavi onda 85 u bridge. Nije emg samo za krljanje. Manite se te price. X seria pogotovo. Ali definitivno imaju svoj zvuk. Na ZW Lp-a bih samo aktivu stavio. Masivna je gitara a vrat "brz" i zaista te tera da ga spustis u D pa onda i u drop C. Definitivno idi na EMG varijantu. Dimarzia ostavi za nesto drugo. Topla preporuka.Strat08 wrote:Wild Child wrote:a zaaasto emgStrat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest