Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Strat08

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Strat08 » 03 Nov 2010, 01:53

Ako bude osjecaj pod rukom kao moj fender kupiću ga, makar ne kupio ni jednu pedalu u naredne 2 godine :mrgreen:

Image

i dalje razmišljam da li vredi te pare :roll:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 03 Nov 2010, 14:42

Solomon wrote:izgleda nisi u toku, Max svira ovo sada

Image

:mrgreen:
ovog esp-a ne svira max,niti ga svirao,on svira onog sa standardnim inlayom,i a i svira svoje modele,a neam pojma ni da je svirao 6505 :D
ovo je svirao stigma iz agnostic fronta zadnjih godinu dana ,a i mnogo mi se svidja kombianacija :mrgreen: Image
edit: dobro ovo na slici je gibson sg,ali to je stara slika ,pre sigurno 10god :D

MUzzY

Post by MUzzY » 03 Nov 2010, 15:30

Strat08 wrote:Ako bude osjecaj pod rukom kao moj fender kupiću ga, makar ne kupio ni jednu pedalu u naredne 2 godine :mrgreen:

Image

i dalje razmišljam da li vredi te pare :roll:

I dalje mi je u jako lepom secanju kad sam je davnih dana probao. Izuzetno fin vratic :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 03 Nov 2010, 16:06

Ja bi' rek'o da osecaj moze da bude samo bolji, Gibson (Epiphone ipak) je to. Ali, vizuelni ugodjaj ce biti malo pogadan (TM). :mrgreen:

Ali, ako nista drugo, mozes uvek da se samohipnotises gitarom... i to je nesto.

Strat08

Post by Strat08 » 03 Nov 2010, 16:35

MUzzY wrote:
Image

I dalje mi je u jako lepom secanju kad sam je davnih dana probao. Izuzetno fin vratic :)
Znaci tako, čim dobijem lovu idem ja to fino probati, čitaj pazariti :mrgreen:
sinisake wrote:Ja bi' rek'o da osecaj moze da bude samo bolji, Gibson (Epiphone ipak) je to. Ali, vizuelni ugodjaj ce biti malo pogadan (TM). :mrgreen:

Ali, ako nista drugo, mozes uvek da se samohipnotises gitarom... i to je nesto.
:bambi: :bambi: :bambi: :bambi: :bambi: :mrgreen:

Hahaha, kralju :bow: Ma vizuelni ugodjaj je najmanje bitan :) Izabrao sam ovog Epija, jer je signature varijanta (made in Korea), pa samim tim racunam da je za nijansu kvalitetniji od standarda, ali je i skuplji za 200 jevreja...

MUzzY

Post by MUzzY » 03 Nov 2010, 18:37

Izrada je meni bila stvarno na nivou. Vrat pogotovo. Pragovi and stuff. Jedini Epi za koga bih dao pare. A mozda ih i dam ;) Samo unutra mora ici EMG 81/85 (ili 60 jos bolje) /x varijanta. Ovi HZ su ... meh. :roll:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 03 Nov 2010, 19:13

Jes vala, standard epi ne moze da se poredi sa signature i limited serijama. Kada posle mog epi midnighta uzmem u ruke standard lp, standard mi se dojmi kao veslo

Strat08

Post by Strat08 » 03 Nov 2010, 20:28

MUzzY wrote:Izrada je meni bila stvarno na nivou. Vrat pogotovo. Pragovi and stuff. Jedini Epi za koga bih dao pare. A mozda ih i dam ;) Samo unutra mora ici EMG 81/85 (ili 60 jos bolje) /x varijanta. Ovi HZ su ... meh. :roll:
Eh, da su sad pare pri ruci 8) Kad je EMG varijanta u pitanju, vise mi se svidja 81/60, mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru. Ma to je standard, da se zamažu oči natpisam "EMG" i da se malo digne cijena gitari, nije dzaba razlika od 50+ evra izmedju HZ serije i 81.
cccira wrote:Jes vala, standard epi ne moze da se poredi sa signature i limited serijama. Kada posle mog epi midnighta uzmem u ruke standard lp, standard mi se dojmi kao veslo
Znaci bio sam u pravu :ziveli:

Wild Child

Post by Wild Child » 03 Nov 2010, 20:53

a zaaasto emg :D

Dimo

Post by Dimo » 03 Nov 2010, 21:33

Pa,ako vec voli Wylde-a(kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim.. :D

Strat08

Post by Strat08 » 03 Nov 2010, 21:57

Wild Child wrote:a zaaasto emg :D
Strat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.
:ziveli:

EMG ce ići na drugu gitaru (LTD EX50), na ovu ce ici najvjerovatnije DiMarzio :) EMG su dobri magneti za zestoku svirku, a takav je hard kor, to je jedan od razloga zasto cu uzeti EMG :)
Dimo wrote:Pa,ako vec voli Wylde-a (kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim.. :D
Pa, onako, ne svidja mi se pretjerano izivljavanje na gitari :mrgreen: A da mi se svidja njegov zvuk, to da :wink:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 03 Nov 2010, 22:52

Strat08 wrote:
Strat08 wrote: mada sam razmišljao u drugom pravcu, sto se tice magneta za ovu gitaru.

EMG ce ići na drugu gitaru (LTD EX50), na ovu ce ici najvjerovatnije DiMarzio :) EMG su dobri magneti za zestoku svirku, a takav je hard kor, to je jedan od razloga zasto cu uzeti EMG :)
Dimo wrote:Pa,ako vec voli Wylde-a (kao i ja) za to su najbolji EMG,bar ja mislim.. :D
Pa, onako, ne svidja mi se pretjerano izivljavanje na gitari :mrgreen: A da mi se svidja njegov zvuk, to da :wink:
:1: :1: :1: samo sto se nema para za emg :(

Strat08

Post by Strat08 » 03 Nov 2010, 22:59

Born_Dead wrote: :1: :1: :1: samo sto se nema para za emg :(
jbg :( To je činjenica o kojoj ne razmišljamo kada maštamo (tj. pišemo u ovoj temi) :mrgreen:

MUzzY

Post by MUzzY » 04 Nov 2010, 00:25

Strat08 wrote:

Stavi onda 85 u bridge. Nije emg samo za krljanje. Manite se te price. X seria pogotovo. Ali definitivno imaju svoj zvuk. Na ZW Lp-a bih samo aktivu stavio. Masivna je gitara a vrat "brz" i zaista te tera da ga spustis u D pa onda i u drop C. Definitivno idi na EMG varijantu. Dimarzia ostavi za nesto drugo. Topla preporuka.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 04 Nov 2010, 11:01

MUzzY wrote:
Strat08 wrote:

Stavi onda 85 u bridge. Nije emg samo za krljanje. Manite se te price. X seria pogotovo. Ali definitivno imaju svoj zvuk. Na ZW Lp-a bih samo aktivu stavio. Masivna je gitara a vrat "brz" i zaista te tera da ga spustis u D pa onda i u drop C. Definitivno idi na EMG varijantu. Dimarzia ostavi za nesto drugo. Topla preporuka.
:1: :1: :1: :1:

Post Reply