Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
dweezil

Re: Oprema Koju Nemate

Post by dweezil » 18 Nov 2010, 20:13

ja bih ovako nesto drazesno provalio sam skoro da je zhelim :bambi:

Image

Image

a svi PRS-ovi imaju to veliko "dupe" koje ono, verovatnop i prija kad se naviknes, ali fat maple vrat plus ovi humbuckeri sa coverima su ultradrazesni :bambi:
jedino su mogli da stave "skunk stripe" makar lazni :bambi:

Dimo

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 20:23

Strat08 wrote:
Dimo wrote:Image
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?
Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavio :D Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam :mrgreen: Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu :wink:
Bozha wrote:
Strat08 wrote:Image
Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.
Hvala, sad više nemam dileme :D
Ajde javi na PP ako uzmes,posto me jako interesuje to...

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 20:30

MUzzY wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?
Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratim ;) Dobra gitara. Jedini Epi koji zvuci kako treba mojim usima i prija mojim prstima.
Što ti znaš čovjeku da pomogneš kad je u nedoumici :ziveli: Naime, dobijam lovu sutra/prek'sutra i ne znam da li da je kupim, odjednom sam pao u neku nedoumicu vrijedi li tih para, imam LTD ex-50 neki su mi rekli da se ne razlikuju mnogo te dvije gitare, sad sta znam ovu sam platio 180 jevreja, a za tu bi morao da se izujem 600, nije mala razlika, ali poslije ovog tvoj posta idem definitivno da je probam, ako je pazarim ti ćeš biti direktno odgovoran za to :mrgreen:

Dimo

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 20:33

Pa gle,ne verujem bas da su slicne,a da je tolika razlika...Ja cak mislim da je nemoguce...Jako mi se svidja ovaj Epi,i Wylde mi je omiljeni i sve...Ali ne znam...Ako uzmete recite vase misljenje molim vas ! :D
EDIT:Sad imam Jackson DR-7,to mi je druga gitara...Japanac je...Pa ne znam da li je puno ova Epi kvalitetnija,i da li je uopste kvalitetnija...?
Last edited by Dimo on 18 Nov 2010, 20:36, edited 1 time in total.

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 20:36

Dimo wrote: Ajde javi na PP ako uzmes,posto me jako interesuje to...

Važi drugar, uzimam definitivno, kad legne lova u decembru, dobijaš od mene detaljan review, ako budeš htio i snimak, nikakav problem :wink:
Dimo wrote: Pa gle,ne verujem bas da su slicne,a da je tolika razlika...Ja cak mislim da je nemoguce...Jako mi se svidja ovaj Epi,i Wylde mi je omiljeni i sve...Ali ne znam...Ako uzmete recite vase misljenje molim vas ! :D

Misliš da je Epi dosta bolji? Pa dobro, ja sam uzeo polovnu, nova je 300 evrića (LTD) :) Ja ću je ovjeriti sad za vikend, ili iduće sedmice, ako pazarim, javiću vam :)

Dimo

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 20:41

Ok,hvala puno...Jako me zanima,posto vec imam 7-zicanu gitaru,pa bih hteo nesto sa 6 naravno... :D

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 20:50

Dimo wrote:Ok,hvala puno...Jako me zanima,posto vec imam 7-zicanu gitaru,pa bih hteo nesto sa 6 naravno... :D
No problemo :ziveli: Ma joj, da imam 5 gitara, opet bi našao 6-u i rekao "E, ovu 'oću" :XD:

EDIT: Da ne budem pogresno shvaćen, mislim na želje, ne na kupovinu :cao:
Last edited by Strat08 on 18 Nov 2010, 21:01, edited 2 times in total.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Nov 2010, 20:51

Dimo wrote:posto vec imam 7-zicanu gitaru,pa bih hteo nesto sa 6 naravno... :D
ne znam da li si primetio, ali 7zicana ima u sebi ugradjenu 6zicanu gitaru :mrgreen:

Inace, ne znam gde planirate da trazite tog ZW epija, ali u bgu ga nema.

MUzzY

Post by MUzzY » 18 Nov 2010, 20:51

Strat08 wrote:
MUzzY wrote:
Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratim ;) Dobra gitara. Jedini Epi koji zvuci kako treba mojim usima i prija mojim prstima.
Što ti znaš čovjeku da pomogneš kad je u nedoumici :ziveli: Naime, dobijam lovu sutra/prek'sutra i ne znam da li da je kupim, odjednom sam pao u neku nedoumicu vrijedi li tih para, imam LTD ex-50 neki su mi rekli da se ne razlikuju mnogo te dvije gitare, sad sta znam ovu sam platio 180 jevreja, a za tu bi morao da se izujem 600, nije mala razlika, ali poslije ovog tvoj posta idem definitivno da je probam, ako je pazarim ti ćeš biti direktno odgovoran za to :mrgreen:
Ne budi lenj nego ponesi LTD-a i probaj obe. Nikad nemoj nalozen da kupujes instrument samo zato sto zelis bas taj model. 600e nije malo znas i sam. Ponesi gitaru, probaj jednu pa drugu i drzi oci zatvorene. Ne zezam se. Evo, ako budem bio slobodan kad budes mislio da ides do radnje cimni me na PM icicemo zajedno pa ces imati jos jedno uvo da ti kaze kolike su razlike.

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 21:00

mislim_stvarno wrote: Inace, ne znam gde planirate da trazite tog ZW epija, ali u bgu ga nema.
Ja sam planirao po Novom Sadu, vidio sam na Notinom sajtu da nude, samo bih ih prvo nazvao, kao i Mitros, ako nemaju....ko zna zasto je to dobro....
MUzzY wrote: Ne budi lenj nego ponesi LTD-a i probaj obe. Nikad nemoj nalozen da kupujes instrument samo zato sto zelis bas taj model. 600e nije malo znas i sam. Ponesi gitaru, probaj jednu pa drugu i drzi oci zatvorene. Ne zezam se. Evo, ako budem bio slobodan kad budes mislio da ides do radnje cimni me na PM icicemo zajedno pa ces imati jos jedno uvo da ti kaze kolike su razlike.
Hvala ti, baš lijepo od tebe, vidim da si iz Bg-a, eto kaze čovjek da nema u Bg-u, raspitaću se, zvacu sutra Mitros, pa cemo se čuti, a ponjeću gitaru svakako... Mada sam planirao u NS-u da trazim gitaru, prvo cu pitati u Bg-u, zbog pomoci koja ce mi dobro doci :ziveli: Al' što me spičiti trema...... :lol:

EDIT: Sad viđoh ovaj post:
MUzzY wrote: Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavio :D Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam :mrgreen: Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu :wink:

Mislis MUzzY? :)
Imas za domaci da dodjes do mene da snimim nesto na toj gitari kad je kupis :P :ziveli:
Da, da MUzzY, sorry :oops:

Važi, vrlo rado, ako je uzmem :wink:
Last edited by Strat08 on 18 Nov 2010, 21:12, edited 1 time in total.

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 18 Nov 2010, 21:11

dweezil wrote:ja bih ovako nesto drazesno provalio sam skoro da je zhelim :bambi:

Image

Image

a svi PRS-ovi imaju to veliko "dupe" koje ono, verovatnop i prija kad se naviknes, ali fat maple vrat plus ovi humbuckeri sa coverima su ultradrazesni :bambi:
jedino su mogli da stave "skunk stripe" makar lazni :bambi:
od kad je ovaj model? Mislim da su prestali da prizvoode bolt on. Do pre 2 godine je bilo CE modela, ali više nisu u proizvodnji....

dweezil

Post by dweezil » 18 Nov 2010, 22:40

pa neam pojma od koje je godine, valjda nesto skoro :bambi:

guv'nor

Post by guv'nor » 18 Nov 2010, 23:00

Kada im se obrati bata Džoni odmah se opet uvodi bolt on... U svakom slučaju bolje nego strap on. :mrgreen:

http://www.prsguitars.com/hiland/index.html

MUzzY

Post by MUzzY » 19 Nov 2010, 02:06

Presao je on na MM-a ;)

guv'nor

Post by guv'nor » 19 Nov 2010, 02:24

Jes', okačio je Doca čim se desilo, nego reko' da razjasnimo misteriju oko gitare. :)

Post Reply