Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
sirac-šunka
vragolan

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by sirac-šunka » 24 Nov 2010, 00:45

Je l ovo ovde konačno nešto i povoljno:
http://www.kupujemprodajem.com/Roland-J ... -oglas.htm
:?:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 24 Nov 2010, 00:55

:1: Ovo ako je ispravno, kupiti i ne razmišljati.

Da nemam pojačalo, ovo bi već bilo moje.

Edit: Nedavno sam bio na nekom snimanju, gde je drugar snimao gitaru, i poneo je JC120... Neverovatan klin. Iako je tranzistor, prokleto je neverovatan. I glasan, I might add...

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 24 Nov 2010, 01:06

Baba Slim wrote::1: Ovo ako je ispravno, kupiti i ne razmišljati.

Da nemam pojačalo, ovo bi već bilo moje.

Edit: Nedavno sam bio na nekom snimanju, gde je drugar snimao gitaru, i poneo je JC120... Neverovatan klin. Iako je tranzistor, prokleto je neverovatan. I glasan, I might add...
ti tranzistori nisu tranziszotci smd tehnologije, nego old school, imaju po 20 kila, zato i imaju dobar zvuk.... :D

LifelessDead

Post by LifelessDead » 24 Nov 2010, 10:40

to je i meni zapalo za oko, a bas trazim pojacalo, nego nemam love :cry: , da imam ne bih razmisljao, ko zna kad ce sledeci put da se pojavi ovako nesto...

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Nov 2010, 11:28

Jazz Chorusi 50 i 120 se svako malo pojave na oglasima, ima ih punk urac.

xspaceman

Post by xspaceman » 24 Nov 2010, 12:02

nebojsak wrote:Jazz Chorusi 50 i 120 se svako malo pojave na oglasima, ima ih punk urac.
ali ih nema po ceni ispod 200eur! :D

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Nov 2010, 13:45

Paj stvarno, tek sad video cenu :shock: kao da smo na Zapadu.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 24 Nov 2010, 14:43

Zanimljivo je da je sad onom drugom jazz chorusu opala cena za 20e, toliko o random napucavanju cena. :kokice:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 24 Nov 2010, 15:57

http://www.kupujemprodajem.com/HOHNER-O ... ter_id=104
Ko hoce da za oko 200e uzme amp, nije ni ovo loshe, imao sam prilike da probam jedan honer i nije uopshte loshe radio... a i cena je ok sasvim za lampashko pojacalo :ziveli:

Strat08

Post by Strat08 » 24 Nov 2010, 23:51

Prodajem Digitech pedalu marke Weapon, nova u odličnom stanju sa garancijom.
:lol:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 Nov 2010, 01:54

Strat08 wrote:
Prodajem Digitech pedalu marke Weapon, nova u odličnom stanju sa garancijom.
:lol:
to neka nova marka? xD

Hotstepper

Post by Hotstepper » 25 Nov 2010, 09:12

nemanjavelimirovic wrote:Eh....al ovako je pravi pank :XD: Ja sam video lika jednom kako farba gitaru auto lakom...tako da svega ima ...
...ja vidjao ljude da razbiju gitare... :wink:

jagoda

Post by jagoda » 25 Nov 2010, 19:43

http://www.kupujemprodajem.com/motif-es ... r_id=93308

"prodajem motif es6 nemam pojma u klavjature nisam muzicar dobio sam to u neki dug"

... al imam internet i komp, al nemam pojma u govor i u to kakobese pisanje... i garmatika, sta li ...

Milanares

Post by Milanares » 26 Nov 2010, 09:44

Haralampije wrote:Jedno je nitro finis koji je prirodan i na kome ce se to neminovno desiti nakon decenija akanja i drkanja ukoliko se finis ne cuva(ili odradjen profi relic trip iz kastm sopa ili road worn,kome je to vec zelja) ali na gitari s finisom kome se ovako nesto nikada ali nikada prirodnim putem ne bi desilo i jos kada je finis ovoliko slojevit ovo izgleda jadno i smesno bez ikakvog ukusa.

Image

Iz aviona se vidi da je namerno neko 'teo da skine farbu(a sloj bar 1mm debeo),a ne da pokusa da napravi da je djitra relic,od sviranja
Zdravo druzja,
nisam mislio da mi prvi post ovde bude bas ovakav, ali moram da odreagujem posto je u pitanju moja gitara.Ja sam ovog Stradzu kupio letos od coveka iz Nisa koji je voleo duge oglase da pise (popljuvaste ga ovde zdusno svojevremeno). Gitara je vrhunska, Classic Player 60s, i moja dilema je bila:
- kupiti gitaru u prodavnici koja tamo visi od 2008, nepropisno setapovana, koju je njakala horda klinaca- 640 E
- kupiti takvu istu samo potpuno novu, biranu u Nemackoj, koja stoji par meseci u stanu kod coveka ali ima ovu "kozmeticku nadogradnju" - 420 E
Za sta biste se vi druzja odlucili ako niste u fazonu da pozirate sa gitarom nego vas interesuje primarno zvuk koji sa njom mozete da postignete?
I tako vam ja za nekoliko hiljada dindzi skuplje od squiera postadoh ponosan vlasnik CP 60-ke. Posto ja i nisam neki vrstan svirac, a imam prijatelje koji manje-vise zive od svirke, potvrdise mi svi da ovo komotno moze da se meri sa svakim USA Standardom, a da je od mnogih i bolji.
Ovo sto je uradjeno sa telom po meni nije nikakav relic. Vise je fazon: "Cuknuo sam malo novu gitaru, pa sam ispizdeo, uzeo srafciger pa je svu izbo, ondak me uvati griza savesti pa djitru poslah majstoru da je relicuje ali on ne bese bas strucan u tome, ja se jos vise iznervirah i dadoh je u oglas" (nek oprosti prijatelj iz Nisa sto ja ovde malo karikiram).
Elem, pre neki dan, u napadu neobjasnjivog GAS-a, prepoznah u oglasima Ibanez Musiciana koji mi se ucini privlacnim, i resim ja da stavim dragog mi Stradzu u oglase ne bi li izfinansirao Musiciana. Oglas je bio na netu svega nekoliko sati, a gomila ljudi sa raznih strana me obasu najrazlicitijim ponudama (sacuvaj me boze sta sve ljudi nude, niko cash ne spominje). Odem ja istog dana da probam Musiciana i shvatim da je krsh i da podosta treba da se ulozi, a tezak ko tuch!
Otrcim ja kuci, obrisem oglas i odem lepo vernom Stradzi da se izvinim sto sam i pomislio da ga prodam i obecam mu glanc novi Tortoise pickguard, da bude jos brutalniji! :mrgreen:
Anyways, pre no sto osudite, iz necijeg oglasa prekopirate sliku pa osujete pljuvanje, raspitajte se malo, nazovite slobodno....
@Stanko: Svaki komad opreme koji imam sam sam kupio, od mojih posteno zaradjenih para :x
Jedino sto je kod ove gitare 1000E, je da kad je uzmes u ruke i cujes-osetis, pomislis da minimum toliko kosta :D

Haralampije

Post by Haralampije » 26 Nov 2010, 10:43

:lol: :lol:
Znaci konacno je car iz Nisa uspeo da je uvali.Inace ta gitara je u raznim izdanjima bivala u oglasima vec poduze vreme(i pre tog "relic-a" kada je prodavana i po 100e vecoj ceni nego u radnji i kao taj "relic",ali lepo je sto se covek spustio sa oblaka,i da je prodata po realnoj ceni,posle vizuelnog unistavanja)
Zvuk i ton gitare nije komentarisan,nego "vizuelni efekat" koji je uradjen zbog pozeraja
Ovo sto je uradjeno sa telom po meni nije nikakav relic.
Upravo ovo.I zasto je to ucinio bog da ga pita. :D

I vracam se na prvobitan razlog postovanja-koja je svrha relic-ovanja gitare sa poli finisom? :ziveli:

Locked