http://www.kupujemprodajem.com/Roland-J ... -oglas.htm

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ti tranzistori nisu tranziszotci smd tehnologije, nego old school, imaju po 20 kila, zato i imaju dobar zvuk....Baba Slim wrote:Ovo ako je ispravno, kupiti i ne razmišljati.
Da nemam pojačalo, ovo bi već bilo moje.
Edit: Nedavno sam bio na nekom snimanju, gde je drugar snimao gitaru, i poneo je JC120... Neverovatan klin. Iako je tranzistor, prokleto je neverovatan. I glasan, I might add...
ali ih nema po ceni ispod 200eur!nebojsak wrote:Jazz Chorusi 50 i 120 se svako malo pojave na oglasima, ima ih punk urac.
Prodajem Digitech pedalu marke Weapon, nova u odličnom stanju sa garancijom.
to neka nova marka? xDStrat08 wrote:Prodajem Digitech pedalu marke Weapon, nova u odličnom stanju sa garancijom.
...ja vidjao ljude da razbiju gitare...nemanjavelimirovic wrote:Eh....al ovako je pravi pankJa sam video lika jednom kako farba gitaru auto lakom...tako da svega ima ...
Zdravo druzja,Haralampije wrote:Jedno je nitro finis koji je prirodan i na kome ce se to neminovno desiti nakon decenija akanja i drkanja ukoliko se finis ne cuva(ili odradjen profi relic trip iz kastm sopa ili road worn,kome je to vec zelja) ali na gitari s finisom kome se ovako nesto nikada ali nikada prirodnim putem ne bi desilo i jos kada je finis ovoliko slojevit ovo izgleda jadno i smesno bez ikakvog ukusa.
Iz aviona se vidi da je namerno neko 'teo da skine farbu(a sloj bar 1mm debeo),a ne da pokusa da napravi da je djitra relic,od sviranja
Upravo ovo.I zasto je to ucinio bog da ga pita.Ovo sto je uradjeno sa telom po meni nije nikakav relic.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests