Mislim na sva ova pojacala koja se prodaju po radnjama.xspaceman wrote:kako mislis da nema? mislis na ove novije...fm seriju i sl ili uopste?Funkomat wrote:Nema fender dobrih tranzistoraca.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Pričao sam već o tim FM serijama, pošto sam imao priliku da ih probam nekoliko. Ultra budžet varijanta, podnošljiv klin, nešto oko gaina ne pokušavati pošto će vas pojesti low midlovi koji biju ko nezdravi. Za te pare... hmm, kupiti ono što Cortex valja i mirna Bačka.
kad sam okacio klip tog Mustang ampa , mislio sam da je simpa kao amp za kućnu upotrebu i neko kućno snimanje...gomila opcija, uz njega ide i softver sa efektima , kabinetima i sl za snimanje, usb...znaci fina spravica za te stvari po ok ceni, a ne za neko koriscenje na probama i svirkama i sl sa uber vintage tonom... 

Ijao, sad se setio onog groznog Metalheada od 300 ili 400w, koliko beše... vidim da ga nema na Fenderovom sajtu, ne znam da li se to još proizvodi. Užasan pokušaj upadanja na teritoriju uber hi-gain tranzistoraja.
noćna mora svakog ko zalazi u chainsaw.. prosto loša pojačalanebojsak wrote:Ijao, sad se setio onog groznog Metalheada od 300 ili 400w, koliko beše... vidim da ga nema na Fenderovom sajtu, ne znam da li se to još proizvodi. Užasan pokušaj upadanja na teritoriju uber hi-gain tranzistoraja.
Oh pa hvala za ovaj advertajzing iz nehatanebojsak wrote:Pričao sam već o tim FM serijama, pošto sam imao priliku da ih probam nekoliko. Ultra budžet varijanta, podnošljiv klin, nešto oko gaina ne pokušavati pošto će vas pojesti low midlovi koji biju ko nezdravi. Za te pare... hmm, kupiti ono što Cortex valja i mirna Bačka.

Neshto se mislim da snimim klip ovog mog pojachala, kad bi ljudi znali kako to zvuchi odavno bi to otishlo, pojachalo je za te pare san snova.
Elem, oprema koju nemam, I'm a reasonable bloke, so:

Hofner HCT J17, ima uporedni test sa Gibson L5 na netu, razlika je akademska.
Hofner je firma sa dugom tradicijom.
Mislim da sam u Skoplju svirao baš na tom tvom modelu (ako nije taj, onda neki maltene identičan). Odličan zvuk i generalno odlično multifunkcionalno pojačalo, a još je i 2x12.Cortex wrote:Oh pa hvala za ovaj advertajzing iz nehatanebojsak wrote:Pričao sam već o tim FM serijama, pošto sam imao priliku da ih probam nekoliko. Ultra budžet varijanta, podnošljiv klin, nešto oko gaina ne pokušavati pošto će vas pojesti low midlovi koji biju ko nezdravi. Za te pare... hmm, kupiti ono što Cortex valja i mirna Bačka.
Neshto se mislim da snimim klip ovog mog pojachala, kad bi ljudi znali kako to zvuchi odavno bi to otishlo, pojachalo je za te pare san snova.
- Nyarlathotep
- MF veteran
nebojsak wrote:Mislim da sam u Skoplju svirao baš na tom tvom modelu (ako nije taj, onda neki maltene identičan). Odličan zvuk i generalno odlično multifunkcionalno pojačalo, a još je i 2x12.Cortex wrote:Oh pa hvala za ovaj advertajzing iz nehatanebojsak wrote:Pričao sam već o tim FM serijama, pošto sam imao priliku da ih probam nekoliko. Ultra budžet varijanta, podnošljiv klin, nešto oko gaina ne pokušavati pošto će vas pojesti low midlovi koji biju ko nezdravi. Za te pare... hmm, kupiti ono što Cortex valja i mirna Bačka.
to pojacalo je keva... ne bih ga ni prodao Cortexu da nisam kupio Oranje OR120.

a kako na njega lezu dist stompboxovi?Nyarlathotep wrote:nebojsak wrote:Oh pa hvala za ovaj advertajzing iz nehataCortex wrote:Pričao sam već o tim FM serijama, pošto sam imao priliku da ih probam nekoliko. Ultra budžet varijanta, podnošljiv klin, nešto oko gaina ne pokušavati pošto će vas pojesti low midlovi koji biju ko nezdravi. Za te pare... hmm, kupiti ono što Cortex valja i mirna Bačka.
Ja sam na tom certu vukao drajv sa Rata i Mongoose klona. Meni do jaja.
imas li link za to? bas me zanima...Cortex wrote:...
Hofner HCT J17, ima uporedni test sa Gibson L5 na netu, razlika je akademska.
...
Na kraju klipa Rich vadi L5 i svira ga na neck magnetu, ja ne chujem neku preteranu razliku a i sam chovek kazhe da nije nishta posebno razlika. a akustichno je Hofnerov instrument jachi, tj glasniji. Prosto, razlika nije 5-6 hiljada dolara u zvuku.

jel od onog lika iz leskovca ili?Nyarlathotep wrote:
to pojacalo je keva... ne bih ga ni prodao Cortexu da nisam kupio Oranje OR120.
Fin informativni klip... Ovoj prvoj definitivno nista ne bi falilo da nisam cuo drugu.Cortex wrote:Na kraju klipa Rich vadi L5 i svira ga na neck magnetu, ja ne chujem neku preteranu razliku a i sam chovek kazhe da nije nishta posebno razlika. a akustichno je Hofnerov instrument jachi, tj glasniji. Prosto, razlika nije 5-6 hiljada dolara u zvuku.