amatrski = uzmi nesto sto ti pase finansijski i cepaj
profesionalno... nemas ti te pare, a ako imas, onda je sve predodredjeno kojim nivoom profesionalizma zelis da zadovoljis potrebe. i da zadovoljis sebe..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
?Dersu Uzala wrote:Ovaj, nisam mislio ti. Laze bre ovaj gore. Ne prvi iznad tebe, nego ovaj sto laze...Zna on ko je.
e, daj pliz da razjasnimo ovu dileju jednom..MUzzY wrote:
Line6 ti je mozda jos lakse resenje od m-audia (zato sto ima svoj software za simulacije) ali ja ne volim njihove simulacije. FastTrack ima mikorfonski preamp tako da mozes da kacis na njega sta hoces ali svaki iole bolji mic kosta bar 300e. Pretpostavljam da imas ozvucenu akustaru tako da ti mic ne treba za sviranje kuci.
Myzzy, u ŠTA si ubadao taj sm57? u M-Audio..?MUzzY wrote:Zasto bi akustaru uopste gurao u amp pa onda snimao micom? Ja sam snimao moju akustaru sa sm57 i mic je sjajan i uzsno osetljiv na polozaj u odnosu na gitaru plusd trazi jak preamp. Ne znam sta je ovo LCE u nastavku?
Zato sto ce dobiti mnogo cistiji signal preko m-audia (recimo) nego preko bilo koje integruse. Mnogo ima do samog prempa na karti i AD kovertera. Drugo, ako nema tru bajpas pedalu uvek ce mu ta ista pedala kvariti ton.umart wrote:mazi:
sto da se ne bode u line in?samo rijesi problem impedanse (najlakse sa nekom pedalom,ako vec nema neki ds1 koji bleji po kuci ili mt2).ja tako furam po kuci iks na enti broj godina,brez ikakvijeh problema.
Ušli, isprobali, shvatili da zvuk ostao u 20-omBoogie Woogie wrote: Ovo pojačalo nema opciju akustik. Što je tuga. Ali - ima jednu drugu munju (što je veselje!):
ima opciju da mu se usnimi efekat sa PC-ja, po želji.
(znam da se lampaš-frikovi ježe na ove stvari, al šta da im radim kad nisu ušli u dvajsprvi vek jelte..) (jel beše dvaksprvi..?)
šta mu je sad pa to?umart wrote:kupi onda mark v,sta nas cimas.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest