Tvrdji cover Enjoy-a

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Worros

Tvrdji cover Enjoy-a

Post by Worros » 24 Dec 2010, 20:52

Bend Under je izdao svoj prvi cover.
U pitanju je cover Enjoy the Silence - Depeche Mode
Svaka kritika je dobrodošla.
Napomena: cover je snimljen na integrisanoj muzickoj kartici :XD:
Ove pesme su na engleskom.
Iduci radovi ce biti na srpskom!

Pozdrav iz Leskovca i svako dobro!

Pored covera, bend ima i nekoliko autorskih pesama.
Evo i linkova:

[youtube]1KboEliZSqQ&feature=related[/youtube]

[youtube]UNk6iJlaPvA&feature=related[/youtube]

[youtube]1hBB_DChybc&feature=related[/youtube]

Highlander

Re: Tvrdji cover Enjoy-a

Post by Highlander » 25 Dec 2010, 12:35

E, dobro je ovo. :bow: Pevač malo čudno akcentuje i izgovara poneku reč, ali nije strašno, dobro peva. ;)

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 13:25

Dobro je, ustvari odlicno, pevac lepo peva, ali malo kopira Villea, mada je i ceo bend u nekom HIM stilu, ima li gde da se skinu ove pesme?
P.S. Nemojte, molim vas, da pevate na srpskom... :cry:

EDIT: Nasao sam na sajtu download sekciju...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 25 Dec 2010, 13:31

doyle777 wrote:Dobro je, ustvari odlicno, ima li gde da se skinu ove pesme?
:1:
Osim ako ce vam pesme na srpskom biti bomba.

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 13:34

MetalFunk wrote:
doyle777 wrote:Dobro je, ustvari odlicno, ima li gde da se skinu ove pesme?
:1:
Osim ako ce vam pesme na srpskom biti bomba.
Sto retko ko uspe da uradi. :mrgreen:
Mozda vi i nadjete nekog izdavaca, ako budete imali pesme na srskom, ali pesme sa srpskim tekstom najcesce nemaju tu energiju, kao pesme na engleskom...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 25 Dec 2010, 13:38

^ Ipak zavisi. Pogledaj Peru Deformeru, recimo.

UNDER

Post by UNDER » 25 Dec 2010, 14:44

Hvala ljudi na lepim recima! :)
Ovo je nas prvi demo album State of mind, i moram da kazem da sam uglavnom zadovoljan kako je sve ispao s obzirom u kakvim uslovima je nastao...

Zvuk, pa jeste u neku ruku himovski, ipak imamo klavijaturistu u bendu, a i ja imam dubok glas... :D

Sto se tice daljeg snimanja, imamo nekoliko skoro gotovih pesama i na engleskom i na srpskom, sledeci album planiramo na cirilici ali nije iskljuceno da se pojavi i neka pesma na engleskom ili opet neki cover.
Album ce biti sa zescim zvukom od ovog, koliko zesci -ostaje da se vidi. :)

Nas zvanicni sajt na kome mozete naci vise informacija o bendu i MP3 download albuma: http://www.UNDER.rs

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 16:32

MetalFunk wrote:^ Ipak zavisi. Pogledaj Peru Deformeru, recimo.
Da, oni su jedinstveni. :bow:
UNDER wrote:Sto se tice daljeg snimanja, imamo nekoliko skoro gotovih pesama i na engleskom i na srpskom, sledeci album planiramo na cirilici ali nije iskljuceno da se pojavi i neka pesma na engleskom ili opet neki cover.
Album ce biti sa zescim zvukom od ovog, koliko zesci -ostaje da se vidi. :)
Imam ja ideju (tj. dve ideje :D )...
Napravite dva albuma, jedan na srpskom, drugi na engleskom, jedan izdate u nekoj nasoj izdavackoj kuci, drugi potrazite u nekoj stranoj... Ostavite istu muziku, samo promenite tekstove (nemojte samo da prevodite sa srpskog na engleski), to je prvi uradio Smak kod nas (meni se tako cini), a radila je i Alogia (mada su oni sranje :mrgreen: ). Za to ce vam trebati mozda nedelju dana dodatnog snimanja (samo vokal), a zadovoljicete i jednu i drugu publiku, a mozda dati sebi sansu da odete u inostranstvo...
Ili, napravite album na srpskom, izdate ga i napravite EP od 5-6 pesama na engleskom i promovisete ga po netu i stavite za free download, pa vidite da li mozete nesto u inostranstvu. Nema para od metala u Srbiji, sto pre bezite odavde. :)

EDIT: Svaka cast Bato za pevacke idole, jedni od boljih vokala u metal sceni... Meni je Sully Erna drugi omiljeni pevac (do pre nedelju dana je bio prvi :mrgreen: ).

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 16:59

Ne mogu da izmenim prethodni post, pa moram u novom samo da dodam ovo...
Prijavite se u Rat Bendova za sledecu sezonu, mislim da mozete da upadnete, ako uzivo zvucite barem 80% dobro kao na snimcima...

UNDER

Post by UNDER » 25 Dec 2010, 17:25

doyle777 wrote:Ili, napravite album na srpskom, izdate ga i napravite EP od 5-6 pesama na engleskom i promovisete ga po netu i stavite za free download, pa vidite da li mozete nesto u inostranstvu. Nema para od metala u Srbiji, sto pre bezite odavde. :)
Mozemo mi da snimimo sta god, napravicemo pesme, ali ne znam kako doci do inostranstva, kome da se obratimo gde da se guramo, to je najveci problem.
Na zalost ovde kod nas u Srbiji za sve moras da imas vezu...
doyle777 wrote:Nema para od metala u Srbiji, sto pre bezite odavde. :)

EDIT: Svaka cast Bato za pevacke idole, jedni od boljih vokala u metal sceni... Meni je Sully Erna drugi omiljeni pevac (do pre nedelju dana je bio prvi :mrgreen: ).
Znam da nema leba od metala ovde...da se penjemo na sto u baraci lako bi bilo love :XD:

Sali ima najjaci glas po meni, reze bre ko lud, dok je Fil legenda, screamer, likcina...
A ko je sada br.1 tebi ako se moze znati? ^^

I da ne zaboravim, hteo sam jos prosle godine da nas prijavim za ovaj Rat Bendova, ali neke druge obaveze su odlozile moje planove.
Definitivno se prijavljujemo za sledeci ciklus. Video sam bendove koji nastupaju i u takmicarskom i u revijalnom delu i mogu reci da ima boljih, ali ima i losijih od nas...tako da vredi pokusati, mislim da nismo za bacanje. :D

UNDER

Post by UNDER » 25 Dec 2010, 17:31

Ne znam za Peru, po meni je to cisto karikiranje rok/metala, ja sam se i pre pojave Pere zezao sa drustvom iz benda pevajuci "Kilin in da nejm ovoooooovvv!" kao Saban... :XD:

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 17:48

UNDER wrote:Sali ima najjaci glas po meni, reze bre ko lud, dok je Fil legenda, screamer, likcina...
A ko je sada br.1 tebi ako se moze znati? ^^
Naravno, za njega sam pricao da je najbolji pevac i dok mi je Sully bio idol, ali nisam nasao nesto na sta bih se ugledao, pa sam pre par dana nasao to nesto, u pitanju je Maynard James Keenan iz Toola. Dva potpuno razlicita vokala, i iako ja vise volim da pevam dublje sa growlovanjem u nekom grunge fazonu (nesto kao Sully), mislim da je Maynard ipak pokazao kako se odradjuje taj posao pevaca, jer ima veoma razlicite stilove pevanja u zavisnosti od pesme...
UNDER wrote:
Ne znam za Peru, po meni je to cisto karikiranje rok/metala, ja sam se i pre pojave Pere zezao sa drustvom iz benda pevajuci "Kilin in da nejm ovoooooovvv!" kao Saban... :XD:
Auuuu, tu si se malo zeznuo, ovo ti je novi Pero sa novim pevacem, oni su postojali jos u prvoj polovini 90-tih samo sa drugom postavom. :)

UNDER

Post by UNDER » 25 Dec 2010, 20:16

doyle777 wrote:
UNDER wrote:
Auuuu, tu si se malo zeznuo, ovo ti je novi Pero sa novim pevacem, oni su postojali jos u prvoj polovini 90-tih samo sa drugom postavom. :)
E, to nisam znao... :)

Da se vratimo na temu.
Bas bih zeleo da znam koja vam se od svih nasih pesama najvise svidja? :D

doyle777

Post by doyle777 » 25 Dec 2010, 20:23

UNDER wrote:Da se vratimo na temu.
Nisam imao vremena da preslusam ceo album, sad sam bas poceo da slusam, pa javljam utiske...
Napravicu pravu malu recenziju. :D
P.S. Mislim da bi trebao da kontaktiras administratora da promeni naziv teme u Under i prebaci u podforum Rock ili Metal (kako god da vi opisujete ovaj vas zanr).

UNDER

Post by UNDER » 25 Dec 2010, 20:37

doyle777 wrote:
UNDER wrote:Da se vratimo na temu.
Nisam imao vremena da preslusam ceo album, sad sam bas poceo da slusam, pa javljam utiske...
Napravicu pravu malu recenziju. :D
P.S. Mislim da bi trebao da kontaktiras administratora da promeni naziv teme u Under i prebaci u podforum Rock ili Metal (kako god da vi opisujete ovaj vas zanr).
Super! :bravo:
I ni ja ne mogu da definisem bas as zvuk...nismo teski za Metal ali smo cini mi se tezi or Rock-a, tako da smo tu negde izmedju... :D
Ajde, slusaj pa javi utiske.

Post Reply