MetalFunk wrote:^ Ipak zavisi. Pogledaj Peru Deformeru, recimo.
Da, oni su jedinstveni.
UNDER wrote:Sto se tice daljeg snimanja, imamo nekoliko skoro gotovih pesama i na engleskom i na srpskom, sledeci album planiramo na cirilici ali nije iskljuceno da se pojavi i neka pesma na engleskom ili opet neki cover.
Album ce biti sa zescim zvukom od ovog, koliko zesci -ostaje da se vidi.

Imam ja ideju (tj. dve ideje

)...
Napravite dva albuma, jedan na srpskom, drugi na engleskom, jedan izdate u nekoj nasoj izdavackoj kuci, drugi potrazite u nekoj stranoj... Ostavite istu muziku, samo promenite tekstove (nemojte samo da prevodite sa srpskog na engleski), to je prvi uradio Smak kod nas (meni se tako cini), a radila je i Alogia (mada su oni sranje

). Za to ce vam trebati mozda nedelju dana dodatnog snimanja (samo vokal), a zadovoljicete i jednu i drugu publiku, a mozda dati sebi sansu da odete u inostranstvo...
Ili, napravite album na srpskom, izdate ga i napravite EP od 5-6 pesama na engleskom i promovisete ga po netu i stavite za free download, pa vidite da li mozete nesto u inostranstvu. Nema para od metala u Srbiji, sto pre bezite odavde.
EDIT: Svaka cast Bato za pevacke idole, jedni od boljih vokala u metal sceni... Meni je Sully Erna drugi omiljeni pevac (do pre nedelju dana je bio prvi

).