Drago mi je sto Nikola ima podrsku ovde na forumu. Zato par reci o mom iskustvu.
Ja sam imao losa iskustva sa nasim izvikanim beogradskim majstorima. Njima kao da vise nije stalo ni do cega osim do para. Bar kad su u pitanju anonimni ljudi kao sto sam ja, moguce je da za poznate gitariste rade bolje. Ali Nikoli je stalo da napravi dobru gitaru, za njega je to jos uvek avantura i ja se nadam da se vremenom nece promeniti. Nikada ga nisam video ni sreo, nasi razgovori idu preko foruma i mobilnog. Uplatio sam mu vec neki novac, a moji drugovi su u cudu pitali kako dajem novac tek tako, nekome koga ne poznajem. Pa, eto, poverovao sam u ono u sta sam oduvek zeleo da verujem - da u muzici postoji nesto vise od novca, cak, ili narocito, kada je izrada gitara u pitanju. Sigurno je da Nikolina vestina jos uvek nije na nivou najboljih majstora, ali ja sam ubedjen da ce MENI, totalnom anonimusu, Nikola napraviti odlicnu gitaru, tj. da ce dati sve od sebe. Takodje sam siguran da, bar za sada, Nikola ne moze adekvatno naplatiti svoj rad, i verujem da on to zna. Njemu prilika da uci i napreduje, meni gitara kakvu zelim. Svi dobijaju
Inace, Nikola je izuzetno korektan, razuman covek. Razumecete da nisam bas iz prve odlucio o svim detaljima oko gitare, ali Nikola je bio strpljiv i razumeo je moje dileme. Bez ikakvog pritiska, mirno je iznosio svoje misljenje i usmeravao me ako je mislio da gresim ili nepotrebno komplikujem. Sradnik koga samo mozete pozeleti. Kad zavrsi gitaru, pricemo i o njegovoj vestini, za sada, toliko.