A ako ti treba neshto vishe od nje promenish magnete i to je to..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Naravno da ne, zavisi dosta od magneta, pojacala i naravno nacina svirke...Joey Sartiani wrote:A nije valjda rg550 samo za metal???
Rax13 wrote:Naravno da ne, zavisi dosta od magneta, pojacala i naravno nacina svirke...Joey Sartiani wrote:A nije valjda rg550 samo za metal???
Eo ti par mojih snimaka, pa prosudi sam...
http://www.box.net/shared/bsmkug0o76
http://www.box.net/shared/u4mnmu37dx

Trebalo bi da ne, Wizardi su na svim RG550icama, osim valjda 1998 gde je super wizard, a i to nije 100% proverena informacija.Joey Sartiani wrote:Sta mislite o ovoj kombinaciji sa KP - rg550 LTD, sa Gibson burstbucker magnetom na bridge-u?
Kako li se to cuje?
Koliko vredi ovaj magnet, ja bi to ionako vadio i stavio evolution ili satchov dal bese paf pro ili joe ili fred ide u bridz.....
I jos nesto: Da li je ovaj vrat sa ajkulinim zubima siri od obicnog rg550 sa tackicama? Ako je vrat kao na rg350 bice mi nezgodan onda...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-1 ... ter_id=281
To je realno najbitnije kod magneta.Joj sto gadno izgleda burstbucker
 Nova kosta blizu 500e !
   Nova kosta blizu 500e ! 

zbog doživljaja da Ibanez RG sa fabričkim magnetima zvuči "finije" nego Music man sa EMG-jem. Ne znam, to je upoređenje, kao da igra reprezentacija Brazila sa reprezentacijom najboljih modnih manekena, i onda nakon što su ih dobili sa rezultatom 540 naprema 1 (i taj jedan je autogol) komentator konstatuje "Ipak je reprezentacija manekena bila tokom utakmice finija od reprezentacije brazila". Naravno malo se šalim i preterujem, i nekome jednostavno može da ne leži MM kao instrument, vrat, ton otkud ja znam šta, ali objektivno, to je toliko ozbiljnija gitara tonski, zbog same konstrukcije i oblika, plus su ti magneti na Ibanezu toliko osrednji, da moj um nije u stanju da tačno razume kako neko može doživeti zvuk Ibaneza kao bolji. Kad udariš E powerchord sa MM-om, 85-ica u bridge-u, brate, oči ispadaju. A to kaže neko ko je svirao Ibaneze a nikad nije želeo da svira MM-ove jer mu ne leže.
  zbog doživljaja da Ibanez RG sa fabričkim magnetima zvuči "finije" nego Music man sa EMG-jem. Ne znam, to je upoređenje, kao da igra reprezentacija Brazila sa reprezentacijom najboljih modnih manekena, i onda nakon što su ih dobili sa rezultatom 540 naprema 1 (i taj jedan je autogol) komentator konstatuje "Ipak je reprezentacija manekena bila tokom utakmice finija od reprezentacije brazila". Naravno malo se šalim i preterujem, i nekome jednostavno može da ne leži MM kao instrument, vrat, ton otkud ja znam šta, ali objektivno, to je toliko ozbiljnija gitara tonski, zbog same konstrukcije i oblika, plus su ti magneti na Ibanezu toliko osrednji, da moj um nije u stanju da tačno razume kako neko može doživeti zvuk Ibaneza kao bolji. Kad udariš E powerchord sa MM-om, 85-ica u bridge-u, brate, oči ispadaju. A to kaže neko ko je svirao Ibaneze a nikad nije želeo da svira MM-ove jer mu ne leže. za Duletovu pricu
  za Duletovu pricuUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest