Ako te nisam imenovao nego govorim o celom tonu teme, zaštonebojsak wrote: Malo o Srbijici™ - nisi ljudski pročitao šta ko piše, upao, isekao na pola onako hirurški tupom satarom, svrstao se u 0 ili 1, i onda kreću klasični neutralni spuštajući argumenti o "klasično srpskom razmišljanju", koji služe samo tome i na njih se ne može odgovarati. E vidiš čiko, to je ta Srbijica™ o kojoj pričaš - manir iz TV duela političara, najklišeiziranije etikete koje je najlakše potegnuti u cilju diskreditacije sagovornika, kad se nema argumenata. Sori što se ježim od toga, ali to je prešlo u organsku naviku.
a) se ti javljaš kao da se osećaš prozvanim
b) onda ti smeta kad se ja ponašam kao da si pričao nešto drugo
Da nisi poslao onaj post malopre, nikad ne bih imao utisak da si ti lično "srbijica man", pričao sam o celom tonu. Onda si se sam svrstao u to, vrlo realno - ružnim frajerisanjem (izvini ali meni se isto ježi od neprijateljskih kratkih post-ova gde se tek tako pljune neko ko se pre toga raspisao i ima neki svoj stav), a onda kad ti odgovorim shodno tome da si nastupio kao da zastupaš ono što sam ja kritikova, ti odjednom menjaš nastup, postaješ pacifista, pišeš duži post, i kao "eto nisi ti Dušane shvatio". Izvini Nebojša, brate, prijatelju, ali zajebavaš. Sledeći put, napiši neki normalan odgovor koji ne izgleda kao da mi oponiraš tek tako ničim izazvano, pa i ja neću pisati tako kako sam ti odgovorio. Daj bre, najprijateljskije, mani me tih fora. Možda se slučajno loše kapiramo pa se nismo shvatili ali nemam utisak. Sledeći put kad ja dođem sa nekim globalnim pametovanjem kao što umem, odgovori sa nečim što jasno misliš, nemoj mi te kriptične neprijateljske varijante a onda odjednom drugi nastup. Razgovor tj tema nije ličio NI NA ŠTA, niti ste bili konstruktivni, niti ste normalno, sa nekim zdravim odnosom pričali o nečemu, i zato sam napisao to što sam napisao, nemoj mi sad to pretvarati u neko lično nadjebavanje, kad nit sam te pomenuo nit imam ništa lično protiv tebe. Ako imaš stav napiši ga ja ću svoj pa razgovaramo.