MUzzY wrote:nebojsak wrote:Proradilo, fala kurcu

Mora da se pravi Aggregate device i onda da In i Out idu preko njega, ne može odvojeno.
Sad ćemo da vidimo koji amp emulator je zapravo the shit

Pa bas ti je Logic jednostavniji ako si "rekreativac"

Al' dobro. I lakse ces naci AU verzije pluginova nego VSTi za mac (nisu iste vst verzije za win i osx). Batali Guitar rig i ostale gluposti koristi Amplitube3 za clean i cruncu i studio devil AMP pro za ostlo a cima sinisake-a da ti posalje impulse koje sam mu slao.
Jedino što nisam uspeo da nađem za Mac do sada su odgovarajuće verzije Cubase/Nuendo (osim AI/LE), pošto je teže/do sad nemoguće razbiti dongle, pa sam ograničen na 2 MIDI trake po projektu, što ume biti zajebano kad jedna mora da ode na bubanj. Što se tiče pluginova, po javnim/privatnim prodavnicama™

obično ide u paketu AU/VST/RTAS i to sve, tako da to nije problem. Bukvalno mi se do sada nije desilo da ne nađem ono što tražim, i više od toga.
Amplitube mi se još ranije def pokazao najbolji za clean i crunch, ali me smara interfejs, nije sve na jednom mestu nego se mrdaš levo desno. Zato mi je Rig zgodniji, pregledan je (a btw, i kod njega uglavnom nije problem zvučno dok se držiš suvog klina. Čim se malo otpanji na crunch, pada ćebe preko zvučnika), i okej je ako se držiš kombinacije klin > modulacioni efekti. Videću sad kako će da primi pedale preko toga, preko ovog interfejsa. A ubedljivo najprirodnije rešenje koje sam otkrio do sad je Vintage Amp room, zvukovno gledajući, ali on od fičra ima samo Marshall/Vox/Fender + mrdanje pozicije majka na boxu. Ali zvuk rula što se realnosti tiče.
Ništa, ako me liftadžijstvo™

još bude držalo, možda bih mogao da pređem def na Logic, zbog neograničenih MIDI varijanti. U tom slučaju te cimam čim zapne :mrgeen:
Odosmo u off