Tylere, ti kačiš sutra.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala puno brate, ali zaista.Funkomat wrote:Cestitke jos jednom matori.
Hvalaxspaceman wrote:cestitke!a sto si menjavo vintage 30?
Da ne kažemo, khm...khm... mutna?Funkomat wrote:... a i gitara ti je skroz u tom mid range fazonu...
tesko ces ga zajebati, posebno zato sto nije lampas. ako ti daju neku kutiju, super. nesto je usrano vreme u bg, ne bi bilo lose da ga ubacis barem u neku kesu, zbog moguce kishe... ono, do autobusa.Born_Dead wrote:izvinjavam se za offtopic ,posto je ovo najaktivnija tema, ali mi treba pomoc,naime idem po pojacalo.e sada posto nisam iz bg-a, i posto cu busoma,a u pitanju je peavey bandit,nije malo pojacalo ,ima 20kg onako solidnog gabarita,e ali to nije problem za dole za box,ali me strah da se nesto ne daj boze desi,pa me interesuje sta bi moglo da se desi? interesuje me prvi put kupujem novo pojacalo u radnji pa me interesuje kako se pakuje,da li je dovoljno sigurno, da li bi trebao ja da dodam nesto da ga jos bolje osiguram?
ma 120km do jagodine,autoput nema truckanja i tako,plasilo me isto sto sam procitao da li je nemanjavelimirovic kako vec,ili neko drugi pisao,kako mu vozeci pojacalo kolima,razmotao zvucnik.Funkomat wrote:+ ko zna koliko je on km vec presao u tom pakovanju. Jos tih 500 do PG mu nece biti problem.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests