Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
MetalFunk

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by MetalFunk » 13 Jan 2011, 01:35

Born_Dead wrote:vala trip ko posle loseg dopa.
Brate, losiji trip od pijanog popa. A oni su zanimljivi...

ovo je sala, ima neki graf na zidu :

Hodza i Pop dilaju dop. :lol:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 13 Jan 2011, 01:38

nebojsak wrote:
Joey Sartiani wrote:Estetska hirurgija je uznapredovala!

OD BABE PRAVIM DEVOJKU!
http://www.kupujemprodajem.com/pimp-you ... -oglas.htm

Ne ne, ovo nije offtopic post! Ovo je vezano za gitare :mrgreen: 8)
Zašto pljuješ čoveka samo zato što je uspešan? Oj Srbijo mati :( Po čemu se on razlikuje od tvog zubara, gastroenterologa ili ginekologa? Ako nećeš da praviš devojku od babe, jednostavno izignoriši.

U Srbijici™ se uspeh ne prašta :x

Hahah logicka greska opet! cccc nije i cudo sto smo pri dnu rang liste po obrzovanju posebno iz matematike, logike itd!

Ja covekovo umece NISAM NAZVAO PREVARANTSKO, niti sam ga osudio da je lopov i ne znam sta kao vi Shady-ja, JA SAM SAMO NAPISAO NJEGOV SALJIVI, SMESAN, ORIGINALNI KOMENTAR, POSTO SE NA OVOJ TEMI I TO LEPI - KAO ONI KONDOMI RUCICA VIBRATORA ITD......To ne znaci da su ti ljudi prevaranti niti ih osudjujem!

Sta vise, bas mi je drago da covek to radi i najverovatnije mozda odnesem kramer kod njega da mi napravi EVH gitaricu :metal:

Dobar pokusaj da me zayebes na osnovu mojih reci ALI EPIC FAIL (mrzi me da ti stavim sliku :XD: )
Vise srece drugi put, ali tesko da mozes sam, NISU TI SAD TU OVI OSTALI!

ZAJEDNO STE JACI!
Nikad ne pokusavaj da me zayebes ako ti nisu tu blizu tvojih 7-8 drugara da se dopunjujete jer mozda vasih 7-8 glava i zayebe nekada moju jednu!
:XD: :cao:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 13 Jan 2011, 01:41

Onaj kide je ispao pametniji od svih...

KIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, VRATI SE I RESI MISTERIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Imas pivo od mene ako dodjes. :mrgreen:
:ziveli:

nebojsak

Post by nebojsak » 13 Jan 2011, 01:41

Joey Sartiani wrote: Sta vise, bas mi je drago da covek to radi i najverovatnije mozda odnesem kramer kod njega da mi napravi EVH gitaricu :metal:
Od Kramera eventualno može da ti napravi Kena, ako uopšte operiše sa đitrama muškog pola.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 13 Jan 2011, 01:56

Joey Sartiani wrote: Nikad ne pokusavaj da me zayebes ako ti nisu tu blizu tvojih 7-8 drugara da se dopunjujete jer mozda vasih 7-8 glava i zayebe nekada moju jednu!
:XD: :cao:
jen-dva-tri-jen-dva-tri-jen-dva drugara?

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 13 Jan 2011, 02:55

loool ovaj @Joey ko da mu je 10 godina. Ako ti se toliko svidja i ako mu se toliko divis jedino sta mozemo da ti preporucimo je da ga ozenis ili da se udas za njega. Ja vece valjanje prazna slame i vise izgubljenog slobodnog vremena u poslednjih 6 strana nisam video u zivotu. To sto si ti kupio JEM-a vriste mi da ne kazem sta i ostatku foruma. I sad sta mi da sviramo nase squier-e pa ti si sad visa klasa od nas ludilo! A shady je svetac svaka gitara koja je prosla kroz njegove ruke radi bolje od svih ostalih istih. Ja znam kakvo sam iskustvo imao sa njim i upozorio sam ostatak foruma sto je moja moralna potreba. Ja vise nikada necu saradjivati sa njim pa ne znam sta da se desi. To da je nama krivo sto on zaradjuje mnogo samo cu da se nasmejem i da opsujem nesto koliko je to tacno. Molim lepo ovde na forumu ima ljudi koji zaradjuju na pravom poslu ne na ovom valjanju opreme mnogo vise od njega. I jos se on usudjuje da nekome istrese i da nece imati vise od 20eur u dzepu. Mi se izvinjavamo ako on ima 100.000eur ;p Strasan je!

MetalFunk

Post by MetalFunk » 13 Jan 2011, 03:01

Tebi je disk dzokej dusa?

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 13 Jan 2011, 04:23

MetalFunk wrote:Tebi je disk dzokej dusa?
A tebi je Metal funk? Sto offujes ovako bitnu temu ? Lepo dodaj me opet na FB ako imas opet nesto smesno da kazes.

Shady

Post by Shady » 13 Jan 2011, 05:32

Pošto imam jako malo vremena, samo da pozdravim sve ljude dobre volje.

Izvinjavam se što ne mogu svima vama odgovoriti na vaša pitanja, ja sam jedan a vas ima makar na desetine... možda i na stotine koji me nešto pitate.. Jednostavno nemam vremena za toliko vremena na forumu da bih svima odgovorio... svaki forum je u biti nekakva besparica i dokonluk.. a posao čeka... ;)

Međutim, ako imate pitanja nazovite me telefonom (svi ga znate) i dobit ćete odgovor. Pa nakon toga, ako hoćete, prenesite ovdje šta sam vam rekao... doista imam malo vremena za tipkanje. Slobodno zovite, bez ikakvog ustručavanja. Znači ovo je fer ponuda, s moje strane. A onima koji ovdje vise da bi pljuvali bez dokaza - savjetovao bih da više vježbate svoj isnstrument.. ili nešto korisnije.
Lijep pozdrav

Shady

Post by Shady » 13 Jan 2011, 06:03

DJ_MY_SOUL wrote:loool ovaj @Joey ko da mu je 10 godina.
Ako ti se Shady toliko svidja i ako mu se toliko divis jedino sta mozemo da ti preporucimo je da ga ozenis ili da se udas za njega.
Shady bi tebe imao za suprugu, ako je ikako moguće ?!?!

Vlolim sitne, ali za isturenim zadnjicama! Image
DJ_MY_SOUL wrote: 1. ovaj @Joey ko da mu je 10 godina.
jedino sta mozemo da ti preporucimo ...
DJ_MY_SOUL wrote: 2. To sto si ti kupio JEM-a vriste mi da ne kazem sta i ostatku foruma.
Nemoj da se obraćaš kao portparol, u ime grupe? govori u SVOJE ime. Ti si 1 nick.

očito da si utripovao ulogu obeya? :obey:

PPNKAŽNKT

Post by PPNKAŽNKT » 13 Jan 2011, 06:43

DJ_MY_SOUL wrote:loool ovaj @Joey ko da mu je 10 godina. Ako ti se toliko svidja i ako mu se toliko divis jedino sta mozemo da ti preporucimo je da ga ozenis ili da se udas za njega. Ja vece valjanje prazna slame i vise izgubljenog slobodnog vremena u poslednjih 6 strana nisam video u zivotu. To sto si ti kupio JEM-a vriste mi da ne kazem sta i ostatku foruma. I sad sta mi da sviramo nase squier-e pa ti si sad visa klasa od nas ludilo! A shady je svetac svaka gitara koja je prosla kroz njegove ruke radi bolje od svih ostalih istih. Ja znam kakvo sam iskustvo imao sa njim i upozorio sam ostatak foruma sto je moja moralna potreba. Ja vise nikada necu saradjivati sa njim pa ne znam sta da se desi. To da je nama krivo sto on zaradjuje mnogo samo cu da se nasmejem i da opsujem nesto koliko je to tacno. Molim lepo ovde na forumu ima ljudi koji zaradjuju na pravom poslu ne na ovom valjanju opreme mnogo vise od njega. I jos se on usudjuje da nekome istrese i da nece imati vise od 20eur u dzepu. Mi se izvinjavamo ako on ima 100.000eur ;p Strasan je!
Naletio sam na ovaj forum, pa tesko mogu progucati ovakve neistine.
Po struci sam akademski glazbenik, imam i ugled i ostvarene rezultate. Ako treba ostavit cu svoje podatke administraciji foruma.
Shadya osobno poznajem, pa tvrdim kako je sramota ovo sto pises ...no covjek najvise govori o sebi kad govori o drugima.

...zelim ti sve najbolje osobito moralnog zdravlja.

Shady

Post by Shady » 13 Jan 2011, 07:51

DJ_MY_SOUL wrote:A shady je svetac svaka gitara koja je prosla kroz njegove ruke radi bolje od svih ostalih istih.

@Dj_My_Soul
govoriš bez ikakvog šireg iskustva sa mnom, ako se izuzme bijeli usa stratocaster (klik!) za kojeg si htio da me izvaćariš nudeći mi u trampu klarinet iskrivljenog mehanizma i razdihtovan.. uz smiješnu doplatu.
DJ_MY_SOUL wrote:Ja znam kakvo sam iskustvo imao sa njim i upozorio sam ostatak foruma sto je moja moralna potreba.

Ti nisi imao loša iskustva sa mnom, nego sa sobom. Došao si kod mene u Novi Pazar, u moju kuću i bio ljudski ugošćen i poslužen. Doneo si klarinet kojeg si mi htio uvaliti za 450 eura i da da mi doplatiš neku siću za USA Stratocastera. Taj klarinet nije vredio onoliko koliko si tražio! Stručno mišljenje mog brata od amidže (strica) koji je akademski klarinetista, bilo je da bih se zajebao i da ga platim 150, max 200 eura. Ja sam gitarist, ne razumijem se u klarinete i uvažio sam njegovo stručno mišljenje i nisam prihvatio tvoj klarinet. Da mi je on rekao da je klarinet dobar i vrijedan, ja bih ga uzeo, budi u to siguran. To je sve!.

Da rezimiram:
1. Kada si izlazio iz moje kuće nisi pokazivao nezadovboljstvo, niti bilo kakve znake neuroze!
Lijepo se pozdravio i ja tebi takođe poželio srećan put. Što tad nešto nisi rekao? Image
2. Ja nisam imao nikakav problem sa tobom i meni nije žao što nisam uzeo tvoj klarinet!
Jedino je tebi žao što nisi uzeo strata za bagatelu. (jbg, tata je trebao da ti da da na put poneseš više novaca)
3. To je sve u vezi tadašnjeg tvog problema. Znači, ja nemam problem nego ti. Sad i dalje pljuješ po meni (čak si utripovao Obeya) bez ikakvog dodatnog razloga.. iako smo sve o ovome rastabirili prije nekoliko mjeseci na ovom forumu (administracija se sjeća).
4. btw, moj strat je, za tvoju info otišao za 1000 eura. Ako je jedini razlog tvoje mržnje taj što ti ga nisam dao za siću.. jbg, ja nisam "merhamet". Ako želiš da imaš strata, vježbaj, tezgari, zaradi lovu... i kupi si sebi Stratocastera. Ne moraš vječno patiti za mojim.. Ili neka tata proda malo više sijalica i lustera, i neka ti kupi jednog! ;) I obavezno u Mitrosu! :XD:

Shady

Post by Shady » 13 Jan 2011, 08:01

@joe satriani
tebi se zahvaljujem na podršci, ti doista istinu govoriš.
Niko ovdje ne može reć da sam nekoga od njih za bilo šta oštetio. Nagađaju ka nekak'e babe.
Žao mi je što nemam više vremena sve čitati i na sve ti odgovoriti. Ali puno, puno hvala.
Čak, hvala ti i u ime ovih mojih kritičara, mislim da njima više pomažeš neg meni, jer razlobličavaš famu u kojoj žive. :ziveli:

@kritičari...
stvarno ne znam šta vidite u čoporativnom pljuvanju..?!
Da li sam ikoga od vas oštetio na bilo koji način?
Neka se svako od vas prepozna ovdje 8)

To je za sada sve od mene.
Još jednom, moje izvinjenje što nemam dovoljno vremena odgovoriti svakom ponaopsob.
Hvala na razumijevanju zbog toga. Pozdrav svima!

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 13 Jan 2011, 08:16

sto su super ovi novi smajliji
:gitara1:

Milanares

Post by Milanares » 13 Jan 2011, 08:20

Ajmo deco - razlaz!
Niste dali da vas urazumi strastveni virtuoz-tehnicar u vise zanrova, evo vam sad akademskih glazbenika!
Brzo gasite kompjutore i squiere u ruke da ne bi navrli na vas i slavni kompozitori i dirigenti i krenuli da vas gadjaju svojim slikama iz profila!!!
A vi ste shady gospodine najveca postenjacina, to se bar zna. Vasa je tezga najlepsa na pijaci i na tome vam ceo Novi Pazar zavidi!

Locked