Brate, losiji trip od pijanog popa. A oni su zanimljivi...Born_Dead wrote:vala trip ko posle loseg dopa.
ovo je sala, ima neki graf na zidu :
Hodza i Pop dilaju dop.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Brate, losiji trip od pijanog popa. A oni su zanimljivi...Born_Dead wrote:vala trip ko posle loseg dopa.
nebojsak wrote:Zašto pljuješ čoveka samo zato što je uspešan? Oj Srbijo matiJoey Sartiani wrote:Estetska hirurgija je uznapredovala!
OD BABE PRAVIM DEVOJKU!
http://www.kupujemprodajem.com/pimp-you ... -oglas.htm
Ne ne, ovo nije offtopic post! Ovo je vezano za gitare![]()
Po čemu se on razlikuje od tvog zubara, gastroenterologa ili ginekologa? Ako nećeš da praviš devojku od babe, jednostavno izignoriši.
U Srbijici™ se uspeh ne prašta
Od Kramera eventualno može da ti napravi Kena, ako uopšte operiše sa đitrama muškog pola.Joey Sartiani wrote: Sta vise, bas mi je drago da covek to radi i najverovatnije mozda odnesem kramer kod njega da mi napravi EVH gitaricu![]()
jen-dva-tri-jen-dva-tri-jen-dva drugara?Joey Sartiani wrote: Nikad ne pokusavaj da me zayebes ako ti nisu tu blizu tvojih 7-8 drugara da se dopunjujete jer mozda vasih 7-8 glava i zayebe nekada moju jednu!
![]()
A tebi je Metal funk? Sto offujes ovako bitnu temu ? Lepo dodaj me opet na FB ako imas opet nesto smesno da kazes.MetalFunk wrote:Tebi je disk dzokej dusa?
Shady bi tebe imao za suprugu, ako je ikako moguće ?!?!DJ_MY_SOUL wrote:loool ovaj @Joey ko da mu je 10 godina.
Ako ti se Shady toliko svidja i ako mu se toliko divis jedino sta mozemo da ti preporucimo je da ga ozenis ili da se udas za njega.
DJ_MY_SOUL wrote: 1. ovaj @Joey ko da mu je 10 godina.
jedino sta mozemo da ti preporucimo ...
Nemoj da se obraćaš kao portparol, u ime grupe? govori u SVOJE ime. Ti si 1 nick.DJ_MY_SOUL wrote: 2. To sto si ti kupio JEM-a vriste mi da ne kazem sta i ostatku foruma.
Naletio sam na ovaj forum, pa tesko mogu progucati ovakve neistine.DJ_MY_SOUL wrote:loool ovaj @Joey ko da mu je 10 godina. Ako ti se toliko svidja i ako mu se toliko divis jedino sta mozemo da ti preporucimo je da ga ozenis ili da se udas za njega. Ja vece valjanje prazna slame i vise izgubljenog slobodnog vremena u poslednjih 6 strana nisam video u zivotu. To sto si ti kupio JEM-a vriste mi da ne kazem sta i ostatku foruma. I sad sta mi da sviramo nase squier-e pa ti si sad visa klasa od nas ludilo! A shady je svetac svaka gitara koja je prosla kroz njegove ruke radi bolje od svih ostalih istih. Ja znam kakvo sam iskustvo imao sa njim i upozorio sam ostatak foruma sto je moja moralna potreba. Ja vise nikada necu saradjivati sa njim pa ne znam sta da se desi. To da je nama krivo sto on zaradjuje mnogo samo cu da se nasmejem i da opsujem nesto koliko je to tacno. Molim lepo ovde na forumu ima ljudi koji zaradjuju na pravom poslu ne na ovom valjanju opreme mnogo vise od njega. I jos se on usudjuje da nekome istrese i da nece imati vise od 20eur u dzepu. Mi se izvinjavamo ako on ima 100.000eur ;p Strasan je!
DJ_MY_SOUL wrote:A shady je svetac svaka gitara koja je prosla kroz njegove ruke radi bolje od svih ostalih istih.
DJ_MY_SOUL wrote:Ja znam kakvo sam iskustvo imao sa njim i upozorio sam ostatak foruma sto je moja moralna potreba.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest