Stanko wrote:Shejdi otvori temu Odbrana mog imena i casti pa tamo udri (ili mozes da pises u Vicevi i smesne slike), gusis nam perfektno korisnu temu.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Stanko wrote:Shejdi otvori temu Odbrana mog imena i casti pa tamo udri (ili mozes da pises u Vicevi i smesne slike), gusis nam perfektno korisnu temu.
ma vazi... bravo za tebe...Shady wrote:Sve je istinita, dao sam gore sve podatke..mislim_stvarno wrote:Toliko o shejdijevim povoljnim cenama kad ni njegov rodjak nece od njega da kupujeto pod uslovom da je ta prica istina, sto je pod velikim znakom pitanja, a ako nije istina, pa, sta reci onda...
O kakvom rođaku pričaš ti?jbt, gori ste od histeričnih baba.
ovaj sabljar je nevidjeni kraljfaks wrote:mene je jednom upozorio burazerov ortak, Sabljar iz DZA ILI BU. ja bio klinac neki pametnjakovic hteo da mi zavali neko pojacalo za dosta vise nego sto vredi a i bilo je polu ispravno.
pozdrav za Sablju![]()
[youtube]5tL-JBpS0W8&feature=related[/youtube]
Iskreno, malo mi je i guzva bila tih dana, a kad sam sledeci put pogledao - gitara u redovnoj ponudi - full price ...nit pp 'nisi osvojio gitaru, bla bla stagod'gricko wrote:'ajde da se i ja zapljunem na temu.Shady wrote:Prvo, Shady nikada nikoga nije prevario niti oštetio!
prvo - to nije istina da nikada nikoga nisi 'prevario niti oštetio'!
maya aukcija: znao si koja su k/p pravila za aukciju. niko ti nije punio bu*u šimikama da stavljaš gitaru na aukciju. ako je čovek pobedio na aukciji - imaš da mu predaš gitaru za sumu koju je bidovao bio ti njom zadovoljan ili ne!!!
i ja uopšte ne znam zašto te čovek nije prijavio k/p administratorima i nadležnim državnim organima.
k/p administratori imaju tvoj JMBG. kad postavljaš oglas stoji deo da odgovaraš krivično i materijalno ako se pojave problemi.
i zato nemoj da ke*aš, pokri se ušima i ćuti!!! ideš mi na jetru svojim prenemaganjem i foliranjem, dođe mi da bačim peglu čim vidim tvoj post.
Za te pare ZZZ sa foruma prodaje Memory Man-a, nov Carbon Copy je 170e (kod nas), i tako, mislim da je ovo malo precenjenoBaba Slim wrote:Mislim da jednostavno ne vredi.
Uvek bih pre kupio modernu (novu ili polovnu) analognu spravu (koja nije akana 20+ godina, btw), i za koju kapiram da je bar podjednako dobro konstrukcijski napravljena, a zvuk bar 99.99% isti, sa još više mogućnosti...
A kolekcionari mogu da se tripuju koliko god hoće.
Ok, ja sviram Behringerov analogni delay koji vredi 20e, pa možda i nisam najmerodavniji jer sam nov u svetu analognih dileja, ali brate, to radi ono što meni treba, i to prilično dobro... Znam da to-meni-radi-posao i nije baš neki strašan argument, ali ni u ludilu ne bih dao tolike pare za tog Bossa...
Meni je Mitros dao na koriscenje tog HW-1 Strata,a cena mu je 71 000,levoruki model (tako pise na glavi),koliko znam levoruki modeli su skuplji,a njima ce stici ovi Stratovi,tako da ko hoce bas taj model,pricekace malo i uzece NOVU gitaru za istu cenu za koju ti dajes tu polovnu,koliko god da je ocuvana i bez ogrebotine,precenio si jeShady wrote:Ja tvrdim da ja govorim istinu a ti neistinu.Funkomat wrote:Ovo sto si napisao za mitros je netacno i totalno besmislen argument.
Svako koga zanima nazvače Mitros i vidjet će da li imaju u prodaji Highway One Stratocaster i EP4000.
Dok su imali Highway One strat bio je prvo 85.000, pa 82.000, pa 78.000 pa 72.000
i sad im na stranici stoji cijena oko 66.000 sa tim da ga nemaju na lageru. Znači, u zabludi si!
Ista stvar je i sa EP-4000W snagašem. Mitros je na stranici stavio cijenu od 25.000, možda oko 26 sada..
Ali oni taj snagaš nemaju u prodaji. Ali zato imaju EP-2500W koji je skoro duplo slabiji, i skoro duplo skuplji!
Što se tiče ostalog, nemam vremena da se nadjebujem s tobom.
Najprije sutra provjeri u mitrosu moje navode, pa se javi ovdje i reci svima šta su ti rekli.poz.
Meni je Mitros dao na koriscenje tog HW-1 Strata,a cena mu je 71 000,levoruki model (tako pise na glavi),koliko znam levoruki modeli su skuplji,a njima ce stici ovi Stratovi,tako da ko hoce bas taj model,pricekace malo i uzece NOVU gitaru za istu cenu za koju ti dajes tu polovnu,koliko god da je ocuvana i bez ogrebotine,precenio si jeShady wrote:Ja tvrdim da ja govorim istinu a ti neistinu.Funkomat wrote:Ovo sto si napisao za mitros je netacno i totalno besmislen argument.
Svako koga zanima nazvače Mitros i vidjet će da li imaju u prodaji Highway One Stratocaster i EP4000.
Dok su imali Highway One strat bio je prvo 85.000, pa 82.000, pa 78.000 pa 72.000
i sad im na stranici stoji cijena oko 66.000 sa tim da ga nemaju na lageru. Znači, u zabludi si!
Ista stvar je i sa EP-4000W snagašem. Mitros je na stranici stavio cijenu od 25.000, možda oko 26 sada..
Ali oni taj snagaš nemaju u prodaji. Ali zato imaju EP-2500W koji je skoro duplo slabiji, i skoro duplo skuplji!
Što se tiče ostalog, nemam vremena da se nadjebujem s tobom.
Najprije sutra provjeri u mitrosu moje navode, pa se javi ovdje i reci svima šta su ti rekli.poz.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests