i onda si u fazonu "why so serious?"MUzzY wrote:Al' dobro za neku alternativu gde moras biti kul da bi te neko slusao ovo je idealna sprava.
Kaman men, ju ken du betr den det.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
i onda si u fazonu "why so serious?"MUzzY wrote:Al' dobro za neku alternativu gde moras biti kul da bi te neko slusao ovo je idealna sprava.
Upravo to govorim. Ne razumes - ne znaci da ne moze.MUzzY wrote: Ne razumem kako ona sineWave pedala moze ikako muzicki da se upotrebi.
Aj ken bat aj vont. Sto si se ti nasao uvredjenim ne kontam?cccira wrote:@ FUzzY: dodjes i napises:i onda si u fazonu "why so serious?"MUzzY wrote:Al' dobro za neku alternativu gde moras biti kul da bi te neko slusao ovo je idealna sprava.
Kaman men, ju ken du betr den det.
To nije ton! To je TONCINA!MUzzY wrote:Sta koji pravac? Bilo koji koji alternativnisinisake wrote:Koji pravac, Mazi, jeba ga ti (Kordun ™)? Al' dobro, saznali smo ime jednog benda.White Stripes recimo ... citava filozofija gitarskog tona izgradjena oko necega sto zvuci ko pokvareni audio uredjaj...
Ok. Fala. Ne volem ni ja njih, ali ti si bas, bas iskljuciv. Ja prezirem samo funk, r&b, neke pravce mjetala, podosta fusiona, a ti CELU alternativu u isti kos trpas... nije u redu...MUzzY wrote:Sta koji pravac? Bilo koji koji alternativnisinisake wrote:Koji pravac, Mazi, jeba ga ti (Kordun ™)? Al' dobro, saznali smo ime jednog benda.White Stripes recimo ... citava filozofija gitarskog tona izgradjena oko necega sto zvuci ko pokvareni audio uredjaj...
Rekao sam da se trudim da ne vredjam sto znaci da ponekad i uvredim. Ne kontam samo zasto si se "pridruzio" grupi koja se nasla uvredjenom pa meni delis bambije?cccira wrote:Pa ja licno se nisam nasao uvredjenim, al' u tome sto si napisao nema postovanja (kog si se dotakao u nekom od narednih postova) prema sagovorniku, hence the odgovori koji su usledili.
Digitalne sprave nikad nece biti zvucno bolje od analognih (i da se skoncentrisemo sad samo na gitarska pojacala i pratecu opremu recimo) ali su se u mnostvu situacija pokazale kao i vise nego (dovoljno) dobre i kudikamo prakticnije...ssmc wrote:I opet digitalno vs. analogno
Cira & geiger, sitting on the treecccira wrote: Btw. sto me podsetiste na gajgera, taman sam ga potisnuo iz secanja
MUzzY wrote:@ Funkomat: Mislim da ima razlike u "meni se ovo ne dopada al' ok kapiram kako moze da se iskoristi" i "meni je ovo totalno bezveze i ne mogu ni da zamislim kako bi ovo moglo da obogati bilo kakv muzicki dozivljaj". I onda lepo pitam za primer...
Funkomat wrote:Ne znam koji bendovi koriste pedalu.Trazi na jutubu.
Jebiga matori, ne svidja ti se i cao. Ti ces biti srecan sa axe-om, ja sa fazom i obojica srecni.Eto, ovome jos samo fali onaj gajgerov krsh i ima da zvuci ko kucaBzzzzzzsshhhhhh ... eeeeggkrk! Ekstra
Pa dobro, sta je White Stripes recimo?sinisake wrote:Ok. Fala. Ne volem ni ja njih, ali ti si bas, bas iskljuciv. Ja prezirem samo funk, r&b, neke pravce mjetala, podosta fusiona, a ti CELU alternativu u isti kos trpas... nije u redu...MUzzY wrote:Sta koji pravac? Bilo koji koji alternativnisinisake wrote:Koji pravac, Mazi, jeba ga ti (Kordun ™)? Al' dobro, saznali smo ime jednog benda.White Stripes recimo ... citava filozofija gitarskog tona izgradjena oko necega sto zvuci ko pokvareni audio uredjaj...
![]()
![]()
I, da, ni meni se ne svidja ova pedala, i ne verujem da se moze koristiti za bilo sta fino, i djeneralno ™, vaznija mi je harma i melodija od zvuka, ali jope, nije svaki zvucni eksperiment (sve sto izlazi iz okvira kremastog tona) sranje, po sebi.
I, tako...
Ja cu do leta nadam seFunkomat wrote:MUzzY wrote:@ Funkomat: Mislim da ima razlike u "meni se ovo ne dopada al' ok kapiram kako moze da se iskoristi" i "meni je ovo totalno bezveze i ne mogu ni da zamislim kako bi ovo moglo da obogati bilo kakv muzicki dozivljaj". I onda lepo pitam za primer...Funkomat wrote:Ne znam koji bendovi koriste pedalu.Trazi na jutubu.Jebiga matori, ne svidja ti se i cao. Ti ces biti srecan sa axe-om, ja sa fazom i obojica srecni.Eto, ovome jos samo fali onaj gajgerov krsh i ima da zvuci ko kucaBzzzzzzsshhhhhh ... eeeeggkrk! Ekstra
Opet kazem, nisam se nasao uvredjenim. Meni bi geiger takodje bio besmislen u svakoj drugoj primeni sem sobnog igranja. U bend kad bih ga doneo, kolege bi me razapele na 4x12 kabined onog bassmana u lionu.MUzzY wrote:Rekao sam da se trudim da ne vredjam sto znaci da ponekad i uvredim. Ne kontam samo zasto si se "pridruzio" grupi koja se nasla uvredjenom pa meni delis bambije?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests