Axe FX

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MUzzY

Re: Axe FX

Post by MUzzY » 05 Feb 2011, 16:09

I sta to treba da znaci?

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 05 Feb 2011, 17:19

Kako sta treba da znaci? :eek7:
Koliko sam shvatio, dersu je probao axe vise puta i ne svidja mu se, ti jednom (jel?) i iz tog jednog puta zakljucio da je najbolja sprava na svetu (jel?) i to je to sto se iskustva tice. Svi ostali koji ga hvale, na celu sa zerom, su, kao sto driver rece, mudroseri.
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...? :D
Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 05 Feb 2011, 17:21

Funkomat wrote: Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.
:1:

Driver

Post by Driver » 05 Feb 2011, 18:05

Nisam hteo nikoga da uvredim, nego da ukazem na to da je tema beskorisna , otisla u prepucavanje, a verujem da ima
dosta onih koje zanimaju nepristrasni utisci ljudi koji su probali/culi uzivo spravu :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 05 Feb 2011, 18:06

To da.

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 05 Feb 2011, 20:16

A, sub_zero, u tebi cuci mali Vai i ceka da se i(u)zdigne. KONX!!!
Nagadjam da je Steva u mojim godinama mislio samo na 2 stvari, od kojih je jedna gitara. :mrgreen: Ja ipak imam malo sira interesovanja, a pritom je jako mala verovatnoca da napravim nesto toliko bitno :) :ziveli:

...ali isto tako me nervira i kad pocnu onu prvu grupu da kuju u zvezde.
Ne treba preterivati i ponasati se kao petnaestogodsnja tinejdzerka, ali ne vidim razlog da nekome smeta nesto sto valja. :)

Image
Image

Kako neko koga stvarno zanima nesto o Axe-u da se ovde informise...
...verujem da ima dosta onih koje zanimaju nepristrasni utisci ljudi koji su probali/culi uzivo spravu
Jasno sam napisao koje su prednosti i mane. Za ostalo je Gugl tvoj prijatelj. Objektivizam ovde nemoj da ocekujes previse. Uglavnom zilote sa Fender, Marsal, Gibson logoima urezanim na celu.

Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...?
Ako je pljuvanje osnovano, onda jeste ok, ali ono sto ti radis je smejurija.

A koji to koncept? Gitarskog procesora? Mozda bih i ja mogao da ga pljujem zato sto ne moze da mi skuva rucak ili opere ves.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 05 Feb 2011, 20:46

Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta? :kokice:

nebojsak

Post by nebojsak » 05 Feb 2011, 20:49

Ja čuo da je to bilo zbog preširokih interesovanja™. Postajala su sve šira i šira, i šira i šira, i šira i šira, dok nisu potopila ostrvo :kokice:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 05 Feb 2011, 20:50

hahaahhahhahahhaahahahhahhahahhaahhahaahahahahahahahhahahahaah

MUzzY

Post by MUzzY » 05 Feb 2011, 21:05

Funkomat wrote:Kako sta treba da znaci? :eek7:
Koliko sam shvatio, dersu je probao axe vise puta i ne svidja mu se, ti jednom (jel?) i iz tog jednog puta zakljucio da je najbolja sprava na svetu (jel?) i to je to sto se iskustva tice. Svi ostali koji ga hvale, na celu sa zerom, su, kao sto driver rece, mudroseri.
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...? :D
Cekaj, znaci sme da se pljuje napamet? Ooook... bravo.

Ja sam za razliku od tebe tu spravu koristio i to ne na "5 min" vec je zaista izmrcvario. Pa sta ako je jedan dan? 90% vremena sam proveo u snimanju i koricenju raznih sprava tog tipa i ne treba mi vecnost da provalim da li je dobra ili je bezveze. Pljuvanje je ok iskljucivo ako je argumentovano ili ako se debelo ogradis i ostavis dosta lufta da svoje misljenje promenis jer ga baziras na nekim svojim pretpostavkama a ne iskustvu i utiscima u koricenju neke sprave.

MUzzY

Post by MUzzY » 05 Feb 2011, 21:32

http://www.emginc.com/videos/emgtv/20/125

Zasto AxeFX? Zato. (lead na oko 2.20) Poslulsati ostale snimke na linku gde koriste lampase koje ne smeju da opanje u sobi zbog snimanja... (mada me iskreno cudi da su ih na takav nacin snimali uopste...)

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 05 Feb 2011, 21:32

Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta?
:bambi:
Uzgred, lose si cuo.

Ja čuo da je to bilo zbog preširokih interesovanja™. Postajala su sve šira i šira, i šira i šira, i šira i šira, dok nisu potopila ostrvo
Ah da, to je taj ostroumni pankerski humor. Mozda bi mi bilo smesno, ali prava steta je sto nemam vise 12 godina.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 05 Feb 2011, 21:38

Meni je vrlo zanimljivo da chitam vasha prepucavanja. I mislim se....u jbt kakav drkadzhija ovaj sub_zero dodje mi da odlemim njegovu tranzistorsku glavu :mrgreen: Ono, bash neprijatan chova.

Kad ono to moj drugar sa faxa, extra lik, dechko dobrica kakvih malo ima. Bez zezanja. Eto shta su ti forumi.. :ziveli:

dweezil

Post by dweezil » 05 Feb 2011, 21:39

.
Last edited by dweezil on 05 Feb 2011, 21:42, edited 1 time in total.

MUzzY

Post by MUzzY » 05 Feb 2011, 21:40

Uh, poslusati i Wave of Babies na onom linku! Nije muzicki po mom ukusu ali obratite paznju na bas note. Ja nikad nisam cuo tako razgovetan ton live. Ni na messi ;)

Post Reply