Axe FX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Axe FX
I sta to treba da znaci?
Kako sta treba da znaci?
Koliko sam shvatio, dersu je probao axe vise puta i ne svidja mu se, ti jednom (jel?) i iz tog jednog puta zakljucio da je najbolja sprava na svetu (jel?) i to je to sto se iskustva tice. Svi ostali koji ga hvale, na celu sa zerom, su, kao sto driver rece, mudroseri.
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...?
Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.

Koliko sam shvatio, dersu je probao axe vise puta i ne svidja mu se, ti jednom (jel?) i iz tog jednog puta zakljucio da je najbolja sprava na svetu (jel?) i to je to sto se iskustva tice. Svi ostali koji ga hvale, na celu sa zerom, su, kao sto driver rece, mudroseri.
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...?

Funkomat wrote: Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.

Nisam hteo nikoga da uvredim, nego da ukazem na to da je tema beskorisna , otisla u prepucavanje, a verujem da ima
dosta onih koje zanimaju nepristrasni utisci ljudi koji su probali/culi uzivo spravu
dosta onih koje zanimaju nepristrasni utisci ljudi koji su probali/culi uzivo spravu

To da.
Nagadjam da je Steva u mojim godinama mislio samo na 2 stvari, od kojih je jedna gitara.A, sub_zero, u tebi cuci mali Vai i ceka da se i(u)zdigne. KONX!!!

Ne treba preterivati i ponasati se kao petnaestogodsnja tinejdzerka, ali ne vidim razlog da nekome smeta nesto sto valja....ali isto tako me nervira i kad pocnu onu prvu grupu da kuju u zvezde.

Kako neko koga stvarno zanima nesto o Axe-u da se ovde informise...
Jasno sam napisao koje su prednosti i mane. Za ostalo je Gugl tvoj prijatelj. Objektivizam ovde nemoj da ocekujes previse. Uglavnom zilote sa Fender, Marsal, Gibson logoima urezanim na celu....verujem da ima dosta onih koje zanimaju nepristrasni utisci ljudi koji su probali/culi uzivo spravu
Ako je pljuvanje osnovano, onda jeste ok, ali ono sto ti radis je smejurija.Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...?
A koji to koncept? Gitarskog procesora? Mozda bih i ja mogao da ga pljujem zato sto ne moze da mi skuva rucak ili opere ves.Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.
Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta? 

Ja čuo da je to bilo zbog preširokih interesovanja™. Postajala su sve šira i šira, i šira i šira, i šira i šira, dok nisu potopila ostrvo 

hahaahhahhahahhaahahahhahhahahhaahhahaahahahahahahahhahahahaah
Cekaj, znaci sme da se pljuje napamet? Ooook... bravo.Funkomat wrote:Kako sta treba da znaci?![]()
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...?![]()
Ja sam za razliku od tebe tu spravu koristio i to ne na "5 min" vec je zaista izmrcvario. Pa sta ako je jedan dan? 90% vremena sam proveo u snimanju i koricenju raznih sprava tog tipa i ne treba mi vecnost da provalim da li je dobra ili je bezveze. Pljuvanje je ok iskljucivo ako je argumentovano ili ako se debelo ogradis i ostavis dosta lufta da svoje misljenje promenis jer ga baziras na nekim svojim pretpostavkama a ne iskustvu i utiscima u koricenju neke sprave.
http://www.emginc.com/videos/emgtv/20/125
Zasto AxeFX? Zato. (lead na oko 2.20) Poslulsati ostale snimke na linku gde koriste lampase koje ne smeju da opanje u sobi zbog snimanja... (mada me iskreno cudi da su ih na takav nacin snimali uopste...)
Zasto AxeFX? Zato. (lead na oko 2.20) Poslulsati ostale snimke na linku gde koriste lampase koje ne smeju da opanje u sobi zbog snimanja... (mada me iskreno cudi da su ih na takav nacin snimali uopste...)
Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta?

Uzgred, lose si cuo.
Ah da, to je taj ostroumni pankerski humor. Mozda bi mi bilo smesno, ali prava steta je sto nemam vise 12 godina.Ja čuo da je to bilo zbog preširokih interesovanja™. Postajala su sve šira i šira, i šira i šira, i šira i šira, dok nisu potopila ostrvo
Meni je vrlo zanimljivo da chitam vasha prepucavanja. I mislim se....u jbt kakav drkadzhija ovaj sub_zero dodje mi da odlemim njegovu tranzistorsku glavu
Ono, bash neprijatan chova.
Kad ono to moj drugar sa faxa, extra lik, dechko dobrica kakvih malo ima. Bez zezanja. Eto shta su ti forumi..

Kad ono to moj drugar sa faxa, extra lik, dechko dobrica kakvih malo ima. Bez zezanja. Eto shta su ti forumi..

Uh, poslusati i Wave of Babies na onom linku! Nije muzicki po mom ukusu ali obratite paznju na bas note. Ja nikad nisam cuo tako razgovetan ton live. Ni na messi