Hehehe, ludnica matoriKill surf city wrote:WTF![]()

Evo ga u akciji:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hehehe, ludnica matoriKill surf city wrote:WTF![]()
Lici na AxeFX
Same here, ali sam shvatio (posle nekoliko godina koriscenja) da tesko imam zivaca da sirim pricu tipa - veliki pedalbord plus ogromni midi fut kontroler, plus...+Hopkins+ wrote:Stvarno liči![]()
Šta ću, sucker sam za te digitalne sprave u reku... Analogne pedale i pojačala i digitalni frižider pored
AXE FXKill surf city wrote: a sad konacno ima i pedala koje su rekovi u malom![]()
Naravno, ne bi se ni ja nikada patio sa pedalbordom plus midi kontrolom, i ko će da nosi još i taj rek. Sećaš se ono veče koliko smo pretrpali kola, nije bilo mesta ni da odemo da izblejimo... Zamisli na sve to još i rek, midi foot kontroler i šta sve ne, hahahaha. Nema šanse.Kill surf city wrote:Same here, ali sam shvatio (posle nekoliko godina koriscenja) da tesko imam zivaca da sirim pricu tipa - veliki pedalbord plus ogromni midi fut kontroler, plus...+Hopkins+ wrote:Stvarno liči![]()
Šta ću, sucker sam za te digitalne sprave u reku... Analogne pedale i pojačala i digitalni frižider poredNa kraju je ispalo da rekove koristim uglavnom za pitch shifter i suludi verb, a sad konacno ima i pedala koje su rekovi u malom
![]()
Svaka cast ljudima koji mogu sve to da povezu i dobro koriste, ja sam morao reci zbogom rekovima, if you love them, let them go
Ako nista drugo, bar su otisli u dobre ruke forumasa.
alkohol+špric+igla naprskaš i ne uključuj wah dok alkohol ne ispari.Moraš pot da okrećeš dok prskaš alkoholom.Baba Slim wrote:Kolege forumaši, potrebna mi je pomoć: (znam da je offtopic ali ovo je jedna od aktivnijih tema)
da li neko u Novom Sadu ima kontakt sprej (rečeno mi je da treba suvi, alkoholni), jer treba samo malo da naprskam pot na wah-u, a boca toga košta 1000din, pa da ne kupujem celu bocu zbog 1 sekunde prskanja.![]()
Hvala puno, možete mi odgovoriti ovde ili na pp, proveravaću sve.
Hahahaha... jedan od poslednjih uticaja umirućeg G.A.S.-a... Obećavammajtimika wrote:i otkud tebi uopste wah sa potom, ne nemoj mi reci![]()
![]()
Hvala na savetu, ali već sam se snašao... Imaću ovo na umu ako ne-daj-bože™ ponovo zatreba.kwiss wrote:alkohol+špric+igla naprskaš i ne uključuj wah dok alkohol ne ispari.Moraš pot da okrećeš dok prskaš alkoholom.
Mislim da samo uskoro da te poseti jedan kolega sa 4574 postova...Mrav wrote:P.S. nemojte me mrzeti...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests