Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
+Hopkins+

Re: Oprema Koju Imate

Post by +Hopkins+ » 06 Feb 2011, 09:52

Kill surf city wrote:WTF :excited:

:ziveli:
Hehehe, ludnica matori :D Svemirska prostranstva... :jedi_fight:

Evo ga u akciji:
Image
:ziveli:

MUzzY

Post by MUzzY » 06 Feb 2011, 11:23

+Hopkins+ wrote:Image

Kurzweil K-2000R
http://www.vintagesynth.com/kurzweil/k2000.php
Lici na AxeFX :mrgreen:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 06 Feb 2011, 11:32

Stvarno liči :mrgreen:
Šta ću, sucker sam za te digitalne sprave u reku... Analogne pedale i pojačala i digitalni frižider pored 8)

Hotstepper

Post by Hotstepper » 06 Feb 2011, 15:40

@nenadnenad
:ziveli: sjajna stvar!
Video sam je u mitrosu u NSu pre 2-3 nedelje, kontam da je to ova tvoja jer je sad nema, a hteo sam i nju da probam....
Dobrodoshao u klub! :banana:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 06 Feb 2011, 16:12

+Hopkins+ wrote:Image

Kurzweil K-2000R
http://www.vintagesynth.com/kurzweil/k2000.php
:homer:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 06 Feb 2011, 16:54

it looks like it can atain warp speed

Kill surf city

Post by Kill surf city » 06 Feb 2011, 17:36

+Hopkins+ wrote:Stvarno liči :mrgreen:
Šta ću, sucker sam za te digitalne sprave u reku... Analogne pedale i pojačala i digitalni frižider pored 8)
Same here, ali sam shvatio (posle nekoliko godina koriscenja) da tesko imam zivaca da sirim pricu tipa - veliki pedalbord plus ogromni midi fut kontroler, plus... :( Na kraju je ispalo da rekove koristim uglavnom za pitch shifter i suludi verb, a sad konacno ima i pedala koje su rekovi u malom :obrve:

Svaka cast ljudima koji mogu sve to da povezu i dobro koriste :bravo: , ja sam morao reci zbogom rekovima, if you love them, let them go :bambi:

Ako nista drugo, bar su otisli u dobre ruke forumasa. :ziveli:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 06 Feb 2011, 23:39

Kill surf city wrote: a sad konacno ima i pedala koje su rekovi u malom :obrve:
AXE FX :?:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 07 Feb 2011, 10:33

Kill surf city wrote:
+Hopkins+ wrote:Stvarno liči :mrgreen:
Same here, ali sam shvatio (posle nekoliko godina koriscenja) da tesko imam zivaca da sirim pricu tipa - veliki pedalbord plus ogromni midi fut kontroler, plus... :( Na kraju je ispalo da rekove koristim uglavnom za pitch shifter i suludi verb, a sad konacno ima i pedala koje su rekovi u malom :obrve:

Svaka cast ljudima koji mogu sve to da povezu i dobro koriste :bravo: , ja sam morao reci zbogom rekovima, if you love them, let them go :bambi:

Ako nista drugo, bar su otisli u dobre ruke forumasa. :ziveli:
Naravno, ne bi se ni ja nikada patio sa pedalbordom plus midi kontrolom, i ko će da nosi još i taj rek. Sećaš se ono veče koliko smo pretrpali kola, nije bilo mesta ni da odemo da izblejimo... Zamisli na sve to još i rek, midi foot kontroler i šta sve ne, hahahaha. Nema šanse.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 07 Feb 2011, 10:42

Kolege forumaši, potrebna mi je pomoć: (znam da je offtopic ali ovo je jedna od aktivnijih tema)

da li neko u Novom Sadu ima kontakt sprej (rečeno mi je da treba suvi, alkoholni), jer treba samo malo da naprskam pot na wah-u, a boca toga košta 1000din, pa da ne kupujem celu bocu zbog 1 sekunde prskanja. :?

Hvala puno, možete mi odgovoriti ovde ili na pp, proveravaću sve. :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 07 Feb 2011, 15:22

imam ja ali ti nedam :D

i otkud tebi uopste wah sa potom, ne nemoj mi reci ::ranting:: ::ranting:: ::ranting::

kwiss

Post by kwiss » 07 Feb 2011, 16:34

Baba Slim wrote:Kolege forumaši, potrebna mi je pomoć: (znam da je offtopic ali ovo je jedna od aktivnijih tema)

da li neko u Novom Sadu ima kontakt sprej (rečeno mi je da treba suvi, alkoholni), jer treba samo malo da naprskam pot na wah-u, a boca toga košta 1000din, pa da ne kupujem celu bocu zbog 1 sekunde prskanja. :?

Hvala puno, možete mi odgovoriti ovde ili na pp, proveravaću sve. :ziveli:
alkohol+špric+igla naprskaš i ne uključuj wah dok alkohol ne ispari.Moraš pot da okrećeš dok prskaš alkoholom.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 07 Feb 2011, 16:42

majtimika wrote:i otkud tebi uopste wah sa potom, ne nemoj mi reci ::ranting:: ::ranting:: ::ranting::
Hahahaha... jedan od poslednjih uticaja umirućeg G.A.S.-a... Obećavam :hide: :D
kwiss wrote:alkohol+špric+igla naprskaš i ne uključuj wah dok alkohol ne ispari.Moraš pot da okrećeš dok prskaš alkoholom.
Hvala na savetu, ali već sam se snašao... Imaću ovo na umu ako ne-daj-bože™ ponovo zatreba. :ziveli:

Mrav

Post by Mrav » 08 Feb 2011, 04:03

Mrtav sam umoran i trebalo bi da već spavam, ali teško mi da legnem a da ne postavim ovde svoju najvnoviju akviziciju :lol:

Elem, kako to ide sa godinama valjda, dokučio sam da mi treba dobar fuzz (uhvatio GAS), pošto imam neko čudo koje mi je prilično neupotrebljivo za ono što mi stvarno treba.

probao sam još par pedala koje su trebale da imaju ono što mi treba (sve poznate i skupe), i ovu pedalu sam probao jer je "bila u ponudi", ne očekujući u startu ništa spektakularno.

Ljubaznošću osoblja radnje u kojoj sam probao neke od pedala, sve sam probao na finom setapu, Gibson Les Paul Traditional (po mom izboru, htedoše da mi daju Standard, što se posle pokazalo kao odlično, obzirom da kad sam danas, tj. već sada juče.. išao da kupim pedalu, uzeo sam ponovo da je probam pošto je bio drugar samnom pa da čuje, i Standard po meni nije ni prišao Traditional-u po zvuku i feel-u) utaknut kroz pedale koje sam probao u Marshall TSL 60.

Elem, da ne dužim, pedala me je ODUVALA, ima SVE što sam ja želeo od fuzza i mnogo više!

Dečaci:

Fulltone Catalyst :)

Image

Pedala ne samo da je fuzz (i to vrhunski, dečko koji je bio samnom je čuo mnogo pedala i smatra da je ovo drugi najbolji fuzz koji je ikad čuo) , već je i:

1) clean boost
2) overdrive
3) drive
4) fuzz

E sad, obično kada pedala ima toliko opcija, čovek bi se prvo zapitao jel valja i jedna od tih?

Odgovor je ukratko - sve valja, (ne samo da valja, jaaako je dobro) a fuzz koji bi trebalo da mu je i prva namena SABIJA!
Jeftino je nisam platio, ali vredi svaki dinar :)

Nemam sad uslove da napravim demo koji bi joj odao poštu na pravi način, pokušaću i to da bacima na forum kad budem jednom u prilici, i po mom mišljenju ni demoi koje sam video po netu veze ne maju sa onim što stvarno pedala može, da sam je birao na netu a ne uživo verovatno je nikada ne bih stavio ni u uži izbor.

LAKU NOĆ!

P.S. nemojte me mrzeti...

guv'nor

Post by guv'nor » 08 Feb 2011, 09:01

To matore!!!Evo, da se ti ne mučiš: :D

:bow:
Mrav wrote:P.S. nemojte me mrzeti...
Mislim da samo uskoro da te poseti jedan kolega sa 4574 postova... :mrgreen:

Post Reply