Eto , nisam mogao pre ........ popilo se kafe , castilo se , pricalo se i sviralo se ............
Veoma , veoma me obradovalo da je ovaj gitarista iz Slovenjie BAS bio odusevljen sa Blade.
Ali i zanimljiva prica od njega........
Pa ljudi m0ji , on je i sam imao blade gitaru !!! i to ne samo tek tako , vec 15 godina !!!!!!!!
Od svih gitara , nju je najvise svirao po koncertima i zabavama.
Jedna od njegovih najdraze 3 gitare - uz Fendera strata - SRV , tu je i jedna prelepa PRS
toliko je bio dobre volje da je na moju molbu pristao da isproba moju gitaru sa para pojacala , da cujemo
kako sve to zvuci.
CCIRA , dobro si se setio kad si mi spomenuo zvucni zapis . i potrudio sam se da nadjem kameru.
Dosta toga je snimljeno , ali k vragu i djavlu , imam tehnicki problem da to posaljem.
slovenac je to sve isprobao na 3 pojacala
na bassmannu, Creamu i Statesmanu -dual.
iako me je upozorio da je sve to samo kao test proba gitara-pojacalo , strasno me se dojmio - BASSMANN !!!
da se laicki izrazim - ima visinu , dubinu i sirinu . Blade i Bassmann - ljudi moji ............
Odma do njih , izvanredno pojacalo - statesmann.
moj prvi dojam kod kuce ? FANTASTICAN vrat !!! vrat od 12i po cola , neverovatno kako mi lezi.
ko da ga je najprecizniji kirurg izrezao ( Videne , kad budes poznat kao vrhunski graditelj gitara , nadam se da se neces llutiti
kad ti budem trazio vrat kao sta ima ovaj blade )
NAPOKON mogu da sa lakocom izmenjujem hvatove i sola . a tek prostora za prste u solima .
i moja preporuka svim hevi metal fanovima - vrat je veoma brz ! iako sam sta simpaticno rece -Void , cikica u godinama
jos uvek mogu na toj djitri brzo - potegnuti

)
A na onom forumu sam napisao da ce mi Tocak da padne ko tavce na gravce !:-)) zbog vrata .
molim vas da ne pomislite da sad dizem u nebo tu gitaru , ali najpre promislite o cemu rockett uvek prica
o KVALITETI !! i smatram da je Blade trenutno najjaci u odnosu cena- kvaliteta .
setite se legendarne rockettove izjave za Blade " minus ime na headstocku i minus dupla cena"
tacno tako ,upravo tako ! Da m i netko sad ponudi najboljeg strata od 2.000-3000 evra za mog Customa 20 ,
ne bi ga dao . Zasto ? Vrat , vrat , kvaliteta izrade i sound !
Odusevljen sam sa grafitnim Nut-om. da cujete kako "klizi" sa tremolom.
o samom zvuku necu pricati- cucete kad posaljem zvucni zapis.
Drago mi je da se levinson opametio i da je ugradio u Custom 20 gvozdjeni tremolo.
Taj Falcon .... jeste neobican. rekao bih , moje skromno amatersko misljenje , radi poput minijaturnog
floyd rose. Ako imam zamerku , onda je to rucica. Brate, ne lezi mi .
Sa trzalicom sviram uvek u poziciji izmedju prvog i drugog pikapa , pa mi jer taj tremolo ´"predugacak"
Mali je problem sta su aktivni pikapovi doneke tihi. najmanji problem , ionako nameravam da kupim lampasa.
da vam ispricam , ne biste verovali . Na stojadinu mi je bila muka da vatam G7 . isli su prsti , ali ..bemu ,
ili mi je brencalo ili zapinjalo. sa Blade je punoi lakse.
Kasnije cu jos napisati o gitari , kad se slegnu svi dojmovi.
Sava , pa usporedba ti je odlicna . kako i nemam naslednika , Blade mi je poput deteta i volim ga svim srcem.
Ne ocekujem da gitara sama svira i da sam "gotovi " gitarista. Ne.
ocekujem da jos dublje ponirem u svoju dusu , da upalim svetlo u svom srcu uz pomoc bluza.
da postanem jos bolji covek , pozitivan.
Dosad mi je sve to izmicalo , ali napokon sam se uverio da Duda Bezuha sve to odavno ima.
Moj duboki naklon Dudi. postujem svakog takvog gitaristu.
zahvaljujem se Knightu sta je uvrstio temu iz onog foruma. Verujte mi, vredi ga procitati.
Ne zbog mene, vec zbog rocketta.
Zahvaljujem se svima na iskrenim cestitkama.
i da ponovim reci rocket rolla za gitaru
"bolje od ovoga zaista ne moze , vec samo drugacije"
koje mudre reci...........
lepi pozdrav !