Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Rax13
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by Rax13 » 03 Mar 2011, 00:59

Hotstepper wrote:ti mene zaje8avash??? to je tako zaHebana sprava? :mrgreen:
Hahahahha, ako nista mos' se istripujes da si u formuli :mrgreen:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 03 Mar 2011, 08:54

...komentar mog drugara:
"ne znam dal je dobar za gitariste al ga kupujem devojci za 8. Mart!!!" :D

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Mar 2011, 11:40

Nakon uzbudljivo provedene...noci...sa mocnom loptom.Image,mogu da kazem da ovo uopste nije tako lose.Cak sam dosao do frapantnog zakljucka da mi je desanka mnogo zakrzljalija nego sto sam mislio. :grummel_2:
Nisam vrteo kao ovaj veseli momak sa snimka gore,nego umereno .
Drugi zakljucak su doneli slucajni prolaznici i komsiluk,posto je cudna zelena svetlost izbijala iz mraka....crkva je sinoc bila puna kao za liturgije,svi su trcali buncajuci apokalipsa dolazi!Smrt je blizu!

:twisted:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 03 Mar 2011, 12:25

Haralampije wrote:
It was free for me.

:povrac:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 Mar 2011, 12:37

:mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 03 Mar 2011, 14:22

Mogu da skapiram da je NASA radila na nekoj spravici koja ekipi u bestežinskom prostoru pomaže da ne atrofiraju, ali nuditi istu tu spravu i muzičarima kao sredstvo za trening... Užas i strahota i nebuloza. Mogao bih svašta da napišem vezano za različite fizičke aktivnosti, a posebno o greškama koje nastaju kada se između sporta i muziciranja povlače paralele, ali sam svestan da ljudi jednostavno vole da svoj stav ukopaju u rov, pa ih niko iz rova neće isterati, i onda sve to bude neko prepucavanje bez cilja, a ja za to nisam zainteresovan. Lepo goni ti ljude u sred noći da idu da traže spas od šejtana i uživaj, verovatno je bitno da si makar ti srećan.

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Mar 2011, 15:23

Kristijan wrote:Mogu da skapiram da je NASA radila na nekoj spravici koja ekipi u bestežinskom prostoru pomaže da ne atrofiraju, ali nuditi istu tu spravu i muzičarima kao sredstvo za trening... Užas i strahota i nebuloza. Mogao bih svašta da napišem vezano za različite fizičke aktivnosti, a posebno o greškama koje nastaju kada se između sporta i muziciranja povlače paralele, ali sam svestan da ljudi jednostavno vole da svoj stav ukopaju u rov, pa ih niko iz rova neće isterati, i onda sve to bude neko prepucavanje bez cilja, a ja za to nisam zainteresovan. Lepo goni ti ljude u sred noći da idu da traže spas od šejtana i uživaj, verovatno je bitno da si makar ti srećan.
Jbg...ali slozices se da su zglobovi jako bitni u sviranju,jel tako?A ovo je korisno za zglobove(sem ako ne sviras iz lakta).Logicki su dosli do te pretpostavke da bi ova naprava pomogla svakome ko koristi ruke jelte(tenis,golf,odbojka,rukomet,bejzbol...gitara,bubanj sto da ne....).Tako da nije totalna nebuloza.
Nije ni Petruci budala. :D

Mada svakom svoje,poklonu se u zube ne gleda,a i pomocice mi oko desanke,posto je jedino koristim za pridrzavanje ponosa i trzalice. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 03 Mar 2011, 16:13

Haralampije wrote: Nije ni Petruci budala. :D
:povrac:

eg303

Post by eg303 » 03 Mar 2011, 16:26

Nemoj da je neko dirao legendu:

Image

Шодер листа рулс!

gricko

Post by gricko » 03 Mar 2011, 17:18

Kristijan wrote:Mogu da skapiram da je NASA radila na nekoj spravici koja ekipi u bestežinskom prostoru pomaže da ne atrofiraju, ali nuditi istu tu spravu i muzičarima kao sredstvo za trening... Užas i strahota i nebuloza. Mogao bih svašta da napišem vezano za različite fizičke aktivnosti, a posebno o greškama koje nastaju kada se između sporta i muziciranja povlače paralele, ali sam svestan da ljudi jednostavno vole da svoj stav ukopaju u rov, pa ih niko iz rova neće isterati, i onda sve to bude neko prepucavanje bez cilja, a ja za to nisam zainteresovan. Lepo goni ti ljude u sred noći da idu da traže spas od šejtana i uživaj, verovatno je bitno da si makar ti srećan.
ligament je ligament. bilo da dižeš 8t iz benča, mešaš kačamak, sviraš ili šetaš kožuricu. treba zgrejati.
ako si u fazonu slowhand open A-E-D, liboteđoca za ligamente. al' za gimnastiku ih treba em pripremiti em održavati.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 03 Mar 2011, 17:25

OK, kad ne kapiraš - onda ne kapiraš. Vidim da bi za popunjavanje nekih praznina ovde bilo neophodno da se piše knjiga, pa to prevazilazi mogućnosti foruma. Nije bitno, igrajte se kuglicama. Sad mi je jasna rečenica jednog trgovca koju sam skoro 20 godina pokušavao da svarim - da bi zaradio veliki novac, moraš ljudima da prodaješ ono što im apsolutno ne treba.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 03 Mar 2011, 17:49

ili da im prodajes ono sto im apsolutno treba? :mrgreen:
jel si ti za roki pristup?

Image

:mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 03 Mar 2011, 18:50

Ja sam za pristup koji je muzička pedagogija razvijala par stotina godina, a koji ne zahteva da se na svetleći gadget da novac koji je dovoljan da se kupi sasvim korisna oprema za muziciranje. Eto kupili ljudi priču o ligamentima, i pravo je pitanje kako sve prethodne generacije nisu išle naokolo kljaste i grbave bez svetleće kugle koja spašava ligamente. To mi zvuči kao ona žvaka u filmu "Idiocracy" kada ljude bombarduju reklamama dok svi ne počnu da ponavljaju kako je neko gazirano piće do jaja jer "ima elektrolite", a niko ne zna šta su elektroliti.

A da dopunim citat koji sam malopre delimično naveo.

"Ako ljudima prodaješ ono što im treba, svakako nećeš biti gladan, ali da bi zaradio veliki novac moraš ljudima da prodaješ ono što im apsolutno ne treba".

sinisake
The original one

Post by sinisake » 03 Mar 2011, 19:02

jer "ima elektrolite", a niko ne zna šta su elektroliti
Sto bi rek'o moj drugar Denga:" Kakvi elektroliti, pa nisam valjda robot?" :mrgreen:

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Mar 2011, 19:30

Kristijan wrote:Ja sam za pristup koji je muzička pedagogija razvijala par stotina godina, a koji ne zahteva da se na svetleći gadget da novac koji je dovoljan da se kupi sasvim korisna oprema za muziciranje. Eto kupili ljudi priču o ligamentima, i pravo je pitanje kako sve prethodne generacije nisu išle naokolo kljaste i grbave bez svetleće kugle koja spašava ligamente. To mi zvuči kao ona žvaka u filmu "Idiocracy" kada ljude bombarduju reklamama dok svi ne počnu da ponavljaju kako je neko gazirano piće do jaja jer "ima elektrolite", a niko ne zna šta su elektroliti.

A da dopunim citat koji sam malopre delimično naveo.

"Ako ljudima prodaješ ono što im treba, svakako nećeš biti gladan, ali da bi zaradio veliki novac moraš ljudima da prodaješ ono što im apsolutno ne treba".
Ajmo ovako,ovo nisam dobio zbog muziciranja,a ispostavlja se da mi jako koristi sto se tice motorike desne ruke(sto se tice sviranja to mi pomaze izmedju ostalog jer sam izrazito levoruk,a sviram od samog pocetka za desnoruke,tako da mi oduvek najveci teret i napor pada na desanku).Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi. :ziveli:

Post Reply