Hahahahha, ako nista mos' se istripujes da si u formuliHotstepper wrote:ti mene zaje8avash??? to je tako zaHebana sprava?![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hahahahha, ako nista mos' se istripujes da si u formuliHotstepper wrote:ti mene zaje8avash??? to je tako zaHebana sprava?![]()
Haralampije wrote:
It was free for me.
Jbg...ali slozices se da su zglobovi jako bitni u sviranju,jel tako?A ovo je korisno za zglobove(sem ako ne sviras iz lakta).Logicki su dosli do te pretpostavke da bi ova naprava pomogla svakome ko koristi ruke jelte(tenis,golf,odbojka,rukomet,bejzbol...gitara,bubanj sto da ne....).Tako da nije totalna nebuloza.Kristijan wrote:Mogu da skapiram da je NASA radila na nekoj spravici koja ekipi u bestežinskom prostoru pomaže da ne atrofiraju, ali nuditi istu tu spravu i muzičarima kao sredstvo za trening... Užas i strahota i nebuloza. Mogao bih svašta da napišem vezano za različite fizičke aktivnosti, a posebno o greškama koje nastaju kada se između sporta i muziciranja povlače paralele, ali sam svestan da ljudi jednostavno vole da svoj stav ukopaju u rov, pa ih niko iz rova neće isterati, i onda sve to bude neko prepucavanje bez cilja, a ja za to nisam zainteresovan. Lepo goni ti ljude u sred noći da idu da traže spas od šejtana i uživaj, verovatno je bitno da si makar ti srećan.
Haralampije wrote: Nije ni Petruci budala.![]()
ligament je ligament. bilo da dižeš 8t iz benča, mešaš kačamak, sviraš ili šetaš kožuricu. treba zgrejati.Kristijan wrote:Mogu da skapiram da je NASA radila na nekoj spravici koja ekipi u bestežinskom prostoru pomaže da ne atrofiraju, ali nuditi istu tu spravu i muzičarima kao sredstvo za trening... Užas i strahota i nebuloza. Mogao bih svašta da napišem vezano za različite fizičke aktivnosti, a posebno o greškama koje nastaju kada se između sporta i muziciranja povlače paralele, ali sam svestan da ljudi jednostavno vole da svoj stav ukopaju u rov, pa ih niko iz rova neće isterati, i onda sve to bude neko prepucavanje bez cilja, a ja za to nisam zainteresovan. Lepo goni ti ljude u sred noći da idu da traže spas od šejtana i uživaj, verovatno je bitno da si makar ti srećan.
Sto bi rek'o moj drugar Denga:" Kakvi elektroliti, pa nisam valjda robot?"jer "ima elektrolite", a niko ne zna šta su elektroliti
Ajmo ovako,ovo nisam dobio zbog muziciranja,a ispostavlja se da mi jako koristi sto se tice motorike desne ruke(sto se tice sviranja to mi pomaze izmedju ostalog jer sam izrazito levoruk,a sviram od samog pocetka za desnoruke,tako da mi oduvek najveci teret i napor pada na desanku).Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi.Kristijan wrote:Ja sam za pristup koji je muzička pedagogija razvijala par stotina godina, a koji ne zahteva da se na svetleći gadget da novac koji je dovoljan da se kupi sasvim korisna oprema za muziciranje. Eto kupili ljudi priču o ligamentima, i pravo je pitanje kako sve prethodne generacije nisu išle naokolo kljaste i grbave bez svetleće kugle koja spašava ligamente. To mi zvuči kao ona žvaka u filmu "Idiocracy" kada ljude bombarduju reklamama dok svi ne počnu da ponavljaju kako je neko gazirano piće do jaja jer "ima elektrolite", a niko ne zna šta su elektroliti.
A da dopunim citat koji sam malopre delimično naveo.
"Ako ljudima prodaješ ono što im treba, svakako nećeš biti gladan, ali da bi zaradio veliki novac moraš ljudima da prodaješ ono što im apsolutno ne treba".
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest