Gitara sjajno radi, sjajno izgleda, vi momcovi samo nastavite tako lepo da svirate i pravite gitare - šta više reći!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
dogovorenoFunkomat wrote:I onda taman ofarbaj u neku normalnu boju.
Hvala Guv'nahguv'nor wrote:To Baba, Suck My Kiss!![]()
Gitara sjajno radi, sjajno izgleda, vi momcovi samo nastavite tako lepo da svirate i pravite gitare - šta više reći!
Za to je zaslužna pažljiva-ruka-probiračka™ gos'n majstora Majtija.sl0e wrote:Ne znam gde nalazite drvo, niti kako ga obradjujete i lakirate, ali ovo je perverzija
Istini za volju, govorio mi je Majti da bi mogli da uzmemo neki zajebani rebraš za top, ali iskreno, nisu mi se ulagale dodatne pare za estetski nadrkano drvo. Jbg, my bad.Bozha wrote:Da stvarno, vrat je k'o slika! I zadnji deo tela je super. Steta sto za gornju plocu nije palo neko lepse drvo ili finish... Malo konstruktivne kritike, cisto da ne smorimo sa pohvalama.
Ovo mora sa ™majtimika wrote:uberzajebrebrastibabatiokac javor
Da reč nisam čuo.Funkomat wrote:I onda taman ofarbaj u neku normalnu boju.
Pa Gotoh i pravi Wilkinson (style) tunere. Wilkinson ih vise verovatno ni ne pravi, prodao je sve dizajne (kao nekad Floyd Rose) nekolicini proizvodjaca tih accessories, sirom sveta (Japan, Koreja , Kina, Filipini, Indonezija, junejmit). Gotoh je japanska firma i verovatno ima medju ponajboljim kvalitetom te tjunere. Ne prave se vise na zapadu cenim anyway. E sad ne znam tvoje pitanjem,Wilkinson dizajn i kvalitet su legendarni u biznisu kao i Schaller, Floyd Rose, Hipshot, Grover, Gotoh i ta ekipa. Ja ih cesto koristim, tojes' ovaj moj ortak ih cesto stavlja na razne seksi gitare. Kad hoce da ubaci Fender Vintage Style trem (syncro) a ne zeli neki piece of shit nego brate no-brainer. Isto vazi i za civije cenim. Ja i ne znam uopste sta vise koja gitara ima od hardvera, nije ni bitno ako radi. Japanci i Korejanci zakivaju kako to prave.mislim_stvarno wrote:odlicno izgleda.![]()
![]()
![]()
![]()
a sad jedno malo smaranje sa offtopicom![]()
valjaju li wilkinson civije ili je bolje da se isprsim za gotoh?![]()
(izvinjavam se na smaranju, ali moram da menjam, a izbor se sveo na te dve)
Funkomat wrote:Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.
Funkomat wrote:Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.
Funkomat wrote:boja uzasna...
Zaista tačno, disbalans postoji i primetan je, ali na kraju krajeva, isto tako je bilo i na MIM Thinline '72. RI koji sam imao, tako da mi ne smeta uopšte.Funkomat wrote:Jedino sto meni smeta je sto vrat vuce na dole ali Baba kaze da njemu ne smeta, tako da super.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest