Telebaba

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
guv'nor

Re: Telebaba

Post by guv'nor » 14 Mar 2011, 13:08

To Baba, Suck My Kiss! :bow:
Gitara sjajno radi, sjajno izgleda, vi momcovi samo nastavite tako lepo da svirate i pravite gitare - šta više reći! :ziveli:

sl0e

Post by sl0e » 14 Mar 2011, 13:16

Bozha

Post by Bozha » 14 Mar 2011, 14:33

Da stvarno, vrat je k'o slika! I zadnji deo tela je super. Steta sto za gornju plocu nije palo neko lepse drvo ili finish... Malo konstruktivne kritike, cisto da ne smorimo sa pohvalama.

majtimika

Post by majtimika » 14 Mar 2011, 14:55

gotovo, skidamo gornju plocu i stavljamo neki uberzajebrebrastibabatiokac javor :D

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 14 Mar 2011, 15:13

I onda taman ofarbaj u neku normalnu boju.

guv'nor

Post by guv'nor » 14 Mar 2011, 15:17

:lol:

majtimika

Post by majtimika » 14 Mar 2011, 15:40

Funkomat wrote:I onda taman ofarbaj u neku normalnu boju.
dogovoreno :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 14 Mar 2011, 17:16

guv'nor wrote:To Baba, Suck My Kiss! :bow:
Gitara sjajno radi, sjajno izgleda, vi momcovi samo nastavite tako lepo da svirate i pravite gitare - šta više reći! :ziveli:
Hvala Guv'nah :ziveli: Traljavo je oCvirano, i svirale su se nepovezane stvari kako je šta padalo na pamet, ali biće valjda uskoro neki temeljniji, duži test, na propisnom otpanj™-u.
sl0e wrote:Ne znam gde nalazite drvo, niti kako ga obradjujete i lakirate, ali ovo je perverzija :bravo:
Za to je zaslužna pažljiva-ruka-probiračka™ gos'n majstora Majtija. :D :bravo:
Bozha wrote:Da stvarno, vrat je k'o slika! I zadnji deo tela je super. Steta sto za gornju plocu nije palo neko lepse drvo ili finish... Malo konstruktivne kritike, cisto da ne smorimo sa pohvalama.
Istini za volju, govorio mi je Majti da bi mogli da uzmemo neki zajebani rebraš za top, ali iskreno, nisu mi se ulagale dodatne pare za estetski nadrkano drvo. Jbg, my bad. :hide:
majtimika wrote:uberzajebrebrastibabatiokac javor :D
Ovo mora sa :lol:
Funkomat wrote:I onda taman ofarbaj u neku normalnu boju.
Da reč nisam čuo. :palica: :lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 14 Mar 2011, 19:16

odlicno izgleda. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

a sad jedno malo smaranje sa offtopicom :hide:
valjaju li wilkinson civije ili je bolje da se isprsim za gotoh? :D
(izvinjavam se na smaranju, ali moram da menjam, a izbor se sveo na te dve :hide: )

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 14 Mar 2011, 19:21

Pazi, možda nisam merodavan za savet, jer ove koristim dan i po, ali ja sam za sada zadovoljan, utisak je više nego dobar. Izgledaju pouzdano zaista, ne odaju utisak kao da će da se s*ebu anytime soon... Ne znam koliko koštaju Gotoh, ali verujem da će ove raditi kako treba.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 14 Mar 2011, 20:55

mislim_stvarno wrote:odlicno izgleda. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

a sad jedno malo smaranje sa offtopicom :hide:
valjaju li wilkinson civije ili je bolje da se isprsim za gotoh? :D
(izvinjavam se na smaranju, ali moram da menjam, a izbor se sveo na te dve :hide: )
Pa Gotoh i pravi Wilkinson (style) tunere. Wilkinson ih vise verovatno ni ne pravi, prodao je sve dizajne (kao nekad Floyd Rose) nekolicini proizvodjaca tih accessories, sirom sveta (Japan, Koreja , Kina, Filipini, Indonezija, junejmit). Gotoh je japanska firma i verovatno ima medju ponajboljim kvalitetom te tjunere. Ne prave se vise na zapadu cenim anyway. E sad ne znam tvoje pitanjem,Wilkinson dizajn i kvalitet su legendarni u biznisu kao i Schaller, Floyd Rose, Hipshot, Grover, Gotoh i ta ekipa. Ja ih cesto koristim, tojes' ovaj moj ortak ih cesto stavlja na razne seksi gitare. Kad hoce da ubaci Fender Vintage Style trem (syncro) a ne zeli neki piece of shit nego brate no-brainer. Isto vazi i za civije cenim. Ja i ne znam uopste sta vise koja gitara ima od hardvera, nije ni bitno ako radi. Japanci i Korejanci zakivaju kako to prave.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 17 Mar 2011, 21:21

Probao sam danas gitaru i odusevio se.
Gitara zvuci izvanredno. Magnetima sam prezadovoljan i jako lepo rade jedan pored drugog. Nije kao da su dve razlicite gitare pri prebacivanju sa neka na bridz, sto je cesto slucaj kod telca, vec se jako lepo upotpunjuju. Sve u svemu, zvuk me odusevio. Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.
Izrada je odlicna, svirljivost i setap jos bolji (tu i tamo jos koji prag treba malo da se poravna ali sem toga, sve super), boja uzasna... sve sto sam ocekivao.
Jedino sto meni smeta je sto vrat vuce na dole ali Baba kaze da njemu ne smeta, tako da super. :)

Kare, tebi cestitke na sjajnom instrumentu a Okac, tebi brate svaka cast za izradu. Bio sam odusevljen jos kad sam je video u izradi ali je krajnji proizvod nesto zaista izvanredno. Svaka cast matori! Ako moja gitara bude upola ovakva, bicu prezadovoljan.

sl0e

Post by sl0e » 17 Mar 2011, 21:55

Funkomat wrote:Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.
:metal: virtuelno pivo za ovu izjavu :ziveli:

O.o

Post by O.o » 17 Mar 2011, 22:30

savrseno

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 17 Mar 2011, 23:11

Kao prvo brate, puno hvala na čestitkama, i na detaljnom komentaru. :ziveli: Jako mi je drago da ti se svidela gitara...
Funkomat wrote:Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.
:XD:
Dobro, nećemo sad preterivati... :D
Funkomat wrote:boja uzasna...
:lol: Jbg, šta da kažem, ostao sam dosledan prvobitnoj zamisli. :ziveli:
Funkomat wrote:Jedino sto meni smeta je sto vrat vuce na dole ali Baba kaze da njemu ne smeta, tako da super. :)
Zaista tačno, disbalans postoji i primetan je, ali na kraju krajeva, isto tako je bilo i na MIM Thinline '72. RI koji sam imao, tako da mi ne smeta uopšte.

Nego, završavaj ti tvoju, pa da pravimo mini-kongres. :D

Post Reply