Kristijan wrote:Aaaaa, pa to je zato što sam besprizorna baraba

Kristijan wrote:Aaaaa, pa to je zato što sam besprizorna baraba
Bluesko wrote: Ipak, ako cemo o odurnim bendovima, galsam za RUsh
Bend koji najvise mrzite
Narocito sustained!Na svetu postoje bendovi koji pisu predvidive, dosadne, na silu prekomplikovane pesme, sa prozaicnim tekstovima, izvode ih u koznim pantalonama i lancima skinutim sa motornih testera, loze se na ideju da je bitno napraviti pesmu od 7000 tonova po sekundi i ogromnim brojem akorda, naravno pozeljni su svi sustained, dimovi, sedmice, devetke, sestice i persetrojke, ako je moguce, sve da se stavi u jedan refren. Rush je jedan od tih bendova
Molim te nemoj njih da pominjes u ovakvim temama, jer jednostavno ne pripadaju ovdeandrej] wrote:ja nesto cepeline nisam voleo (verovatno i zbog toga sto ih je moja velika neprijateljica, bivsa mi bubnjarka, forsirala 200 na sat), al kad sam ih bolje poslusao, ima tu i dobrih fora. mislim, plant je u vecini slucajeva jako iritantan, al nekad je i dobar. bonham je uvek faca. pejdzovo soliranje me u 90% slucajeva smara, al je izbacio dobrih rifova. a imaju i pesama koje su komplet odlicne, tipa when the levee breaks (odlican aranzman i produkcija, iako nije njihova stvar). ipak su izmislili oni neke stvari koje je posle milion ljudi iskopiralo.
ko je ovaj?djomla wrote:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest